Få bedre morgener med bedre kaffe

Du har nok, som så mange andre danskere, kaffe som en fast del af din morgenrutine. Hvis du ikke kan lide en god kop kaffe, er denne artikel fuldstændig irrelevant for dig – er du derimod blandt dem, der mener, at kaffe er livsnødvendigt, skal du læse med her.

Første skridt på vej mod bedre kaffe er bedre kaffebønner. Du får alverdens kaffeentusiaster til at græde, hvis du køber formalede bønner – det er ikke en dødssynd, men…

Du kan finde masser af lækre hele kaffebønner fra Lavazza, som er et af verdens største kafferisterier, og det er de altså ikke uden grund. Lavazza er stolte af at være italienernes foretrukne kaffe – og det var trods alt italienerne, der opfandt espressoen, så de må jo vide, hvad de snakker om.

Bliv den mest populære hjemmebarista i din vennekreds

Hvis du allerede er blevet bidt af en gal kaffebønne og ikke kan få nok af udstyr og gadgets, bør du tage et kig hos Profitec, der laver semiautomatiske espressomaskiner og espressokværne i topprofessionel kvalitet til hjemmebrug.

Du skal være en vaskeægte kaffeentusiast for at sætte pris på bryggeprocessen i en semiautomatisk espressomaskine, og det kræver en del øvelse at brygge espresso som en ægte barista – men når du først har knækket koden, vil du aldrig komme til at fortryde.

Den nemme løsning

Du kan selvfølgelig også bare overlade bryggeprocessen til de professionelle – eller i dette tilfælde en Miele espressomaskine, der brygger helt perfekte kaffe- og mælkedrikke, uanset, om du foretrækker en stærk espresso eller en lækker latte.

Her skal du bare hælde dine foretrukne kaffebønner i den dertil indrettede beholder, så klarer den vidunderlige maskine resten. Det er løsningen til dig, der gerne vil have kaffe af allerhøjeste kvalitet, men ikke lige føler for at lege hjemmebarista med alt, hvad dertil hører.