Gode forhold til dit kvæg med et stærkt fanggitter

Når du skal fodre dit kvæg eller udføre andre praktiske opgaver, er det vigtigt, at både du og køerne føler sig trygge. Et stærkt fanggitter som nemt og enkelt dækker behovene er derfor et rigtig vigtigt redskab, når du har kvæg.

Fanggitterets primære funktion er at holde kvæget på plads. Derfor skal fanggitteret først og fremmest være stærkt og robust. Derudover er der en række egenskaber, som kan gøre et fanggitter mere anvendeligt og hjælpe med, at gøre hverdagen som kvægejer nemmere. Fanggitteret kan eksempelvis have mulighed for at øge og mindske arealet inden i det aflukkede område. Dette er en stor fordel, da man ofte har behov for at have forskellige antal kvæg i fanggitteret. Når man fx skal fodre kvæget, skal kvæget kunne stikke hovedet ud gennem halsåbningen. Det er derfor også meget attraktivt, at åbningen til halsen kan justeres, og at denne funktion kan udføres så smidigt som muligt. Udover, at funktionerne skal kunne udføres smidigt og hurtigt, er det også en stor fordel, at de kan udføres med så lidt larm som muligt. Jo mindre larm der er i stalden, jo roligere og nemmere vil dyrene være at have med at gøre. Dette er nogle af de vigtigste egenskaber ved et fanggitter, som du bør overveje, når du køber et sådant redskab.

Forhandleren af staldinventar, Dan Egtved, tilbyder fleksible løsninger på situationer, hvor du har behov for at holde dit kvæg samlet. Derudover præsenterer de et gennemført udvalg af alt indenfor staldinventar og herunder, hvad man har brug for som kvægejer. Som ejer af kødkvæg ved du sikkert, hvor stor behovet er for, at have alt det essentielle i en god kvalitet. Det kan være svært at finde de rigtige produkter i alle de forskellige kategorier. Derfor kan det være en god hjælp at finde en webshop, som forhandler alt udstyret samlet og overskueligt.