Lad en bandagist give dig mulighederne tilbage

Nogle mennesker er så uheldige at mangle en af deres lemmer. Det kan være noget, du er født med, eller det kan være resultatet af et uheld. Ofte vil de, der født med det, have lettere ved at acceptere situationen, end de der kan huske, hvordan det var, før legemsdelen forsvandt. Disse vil have fokus på det, de har mistet i stedet for at kigge fremad. Men blot fordi du mangler en legemsdel, bør du ikke lade det stoppe dig fra noget som helst. For udviklingen i dag er nået så langt, at der næsten findes en løsning på alt. Det kræver blot en god Bandagist, som kan hjælpe dig på vej.

Gør hvad du har lyst til

En bandagist er der for at hjælpe dig, gøre dit liv bedre og give dig mulighed for at gøre alt det, du har lyst til. Så blot fordi du mangler en del af dit ben, skal det ikke stoppe dig fra at komme til at gå og cykle igen. For dette er stadig en mulighed for dig, det kræver bare en god protese og en helt masse træning. Selvfølgelig skal du lige vænne dig til protesen, men øvelse gør mester. Så når du går ind til mødet med bandagisten, så prøv at overveje inden, hvad du gerne vil kunne gøre. Overvej hvad din drøm er. Når du ved det så del den med bandagisten, og så skal vedkommende nok gøre alt, hvad de kan, for at opfylde den.

Tro på dig selv

Det kan være skræmmende at skulle kaste sig ud i alt det, du ikke længere tror, du er i stand til uden din legemsdel. Men for at det skal kunne lykkes, er du nødt til at tro på dig selv, du er nødt til at have viljestyrke og et ønske om, at det skal lykkes.