Derfor skal du skifte til e-cigaretter
Vil du gerne stoppe med at ryge? Du har måske forsøgt, men falder i fælden igen kort efter? Så burde du overveje at prøve en e-cigaret. E-cigaretter siges ikke at skade lungerne i samme grad som normale tobak-cigaretter gør. Udover det findes der et utal af forskellige smagskombinationer. Så slipper du også for den klamme cigaretlugt som din familie helt sikkert har klaget over et utal af gange.
Det skal du vide om e-væsker og aroma
Der er dog visse ting du bør undgå, når vi snakker e-væsker og aroma til din e-cigaret. Først og fremmest skal du holde dig fra kemikalierne diacetyl og acetyl, disse to kemikalier er nemlig meget skadelige indholdsstoffer, som desværre findes i mange e-væsker. Det er også vigtigt, at du for alt i verden ikke går på kompromis med sterilitet og renlighed, bare fordi du vil have en billig e-væske. Dette kan selvfølgelig være svært at holde styr på, men hvis du sørger for at den e-væske du køber, overholder den europæiske Tobaksvaredirektiv – så sikrer du at din e-væske overholder alle de strenge krav.
Uanede muligheder af smag og aroma
Hvad end du er til vanilje- eller romsmag, kan du være sikker på at finde en e-væske der passer lige til din smag. Du kan nemlig få alt fra mojito-smag til chokolade-smag. Hvis du ikke er så meget til de syntetiske smage og aromaer, så kan du heldigvis også få andre mere neutrale smage som fx spearmint eller en ganske normal tobak-smag.
6 hurtige om hvorfor du skal skifte til e-cigaretter

  1. Tusindvis af danskere sværger til e-cigaretter, og bruger dem glædeligt hver dag.

  2. Skader i en anden grad end hvad normale cigaretter gør.

  3. Du kommer ikke til at stinke af røg. Dette vil din familie og venner helt sikkert være meget begejstrede for.

  4. Du behøver ikke at have et askebæger stående, da en e-cigaret ikke producerer aske.

  5. Noget for enhver smag; alt fra mojito til chokolade.

  6. Du kan spare penge! Når du skifter til e-cigaretter, kan du nøjes med blot at købe et startsæt – på den måde slipper du for at rende ned til kiosken efter cigaretter, og bruge flere hundrede kroner hver måned.

  7. Et rygestop bliver lettere. Mange danskere synes, at det har været lettere at stoppe med at ryge, efter de er startet med at ryge e-cigaretter.

  8. Du udsætter ikke folk omkring dig for passiv rygning.

Er du stadig ikke helt overbevist? Så er det heldigvis ikke særlig dyrt at starte ud med at købe et startsæt, så du lige kan prøve det af. Hvis du ikke synes det er noget for dig, har du heldigvis ikke kastet for mange penge i projektet. Men bare vent, du bliver helt sikkert overbevist om, at e-cigaretter er det helt rigtige valg for dig – og hvis du har planer om et rygestop, vil en e-cigaret med garanti hjælpe dig godt på vej til et langvarigt rygestop.