Ny bil? Overvej at købe en elbil

Der er mange fordele ved at købe en elbil, og hvis du netop nu stor overfor at skulle investere i et nyt køretøj, skal du overveje at satse på el og de mange fordele, der kommer med. Elbiler er nemlig ikke bare gode for miljøet – de moderne biler kommer også med en række fordele inden for bl.a. økonomi og køreglæde.

De fleste elbiler har nemlig en rigtig hurtig acceleration sammenlignet med de traditionelle hverdagsbiler på benzin, hvilket kan være med til at gøre dine daglige køreture mere underholdende.

Elbiler er også billige, når det kommer til registrering, da du helt kan undgå den dyre registreringsafgift. På samme tid kan du slippe med den lavest mulige grønne afgift.

Hvis du kan se fordelene og gerne vil investere i en elbil, kan du tage et lån og få de penge, du mangler. Hvis du har andre lån, kan du sammenligne tilbud på samlelån og komme til at spare penge ved at lave et samlet lån.

Huskeregler i forbindelse med lån

Den første og vigtigste ting, du skal huske, når du låner, er at tænke dig om. Lån er dyre, og du skal planlægge lånet i forhold til din fremtidige økonomi, da du vil komme til at afdrage hver måned langt ind i fremtiden.

Derfor må du aldrig låne penge, hvis du ikke har midlerne til at betale dem tilbage igen, hvorfor du skal sørge for at tjekke din privatøkonomi igennem, inden du låner.

Du skal også huske at skabe dig et overblik over lånets udgifter. Det kan du gøre ved at kigge på lånets ÅOP – de årlige omkostninger i procent – som giver dig mulighed for at se lånets totale udgifter på tværs af året.

Sidste huskeregel er at kigge efter alternative muligheder for finansiering, inden du låner, da du på den måde kan ende med spare på de dyre låneomkostninger.