Undgå at kæmpe med teltstængerne år efter år

Har din familie en tradition med at tage på camping årligt, hvis ikke flere gange om året? Hvis I har, har I sandsynligvis enten et telt eller en campingvogn med på turen. Mange foretrækker campingvogne, hvis det er en tradition at drage af sted, da man trods alt har mere ly og varme samt komfort i en campingvogn.

Supplér campingvognen med et luftfortelt

Typisk tænker man på campingvogne og telte som to vidt forskellige ting, som man ikke ser sammen. Alligevel har en del mennesker fortelte eller telte, som de stiller op ved siden af deres campingvogn. Der er jo trods alt ikke uendelig plads i en campingvogn, så der er i mange tilfælde behov for lidt ekstra rum eller et sted at sidde at spise aftensmad og samtidig undgå at sidde helt udenfor. Dette kan gøres med et lufttelt. Ikke alle kender til konceptet med lufttelte. Med et lufttelt slipper du for den evige kamp med teltstængerne, som aldrig vil det, du vil. Et lufttelt har nemlig fået stænger byttet ud med noget så simpelt og jordnært som luft. Det vil sige, at det ingen tid tager at sætte teltet op, ift. hvad det ville tage af tid at få opsat et telt med teltstænger. I vil altså kunne nyde jeres campingferie med ekstra indendørs areal uden at bruge unødig tid på det.

Fritstående lufttelte

Det er ikke kun personer med campingvogn, der kan købe et lufttelt. For som sagt findes også fritstående lufttelte, der ikke behøver eller er designet efter støtten fra campingvognen. Hvis du gerne vil på campingferie, men ikke ved, om du kan overskue at sætte et telt op med teltstænger, har du altså løsningen i et lufttelt. Nemmere bliver det ikke at drage af sted på ferie i naturen, så drag du bare af sted.