Vær medskaber på din egen lykke

kreativitet

Lykke handler selvfølgelig om, hvordan man har det med sig selv, andre og det liv, man har. Heldigvis er vi i mange tilfælde i høj grad selv medansvarlige for vores egen lykke. Det betyder, at der er gode muligheder for selv at gøre en forskel – for dig selv.

Udfold din kreativitet

Mange går og er utilfredse med den tilværelse, de har. Det kan være frustrerende, men hvis man ikke gør noget anderledes, forbliver det nok sådan. Derfor kan det være sundt at forsøge at gøre noget aktivt for at lave om på, hvordan man har det.

Et eksempelvis kunne handle om, at man føler, hverdagen er triviel. Der sker ikke noget nyt, og man glæder sig ikke til den næste dag. Her kan det være fedt at forsøge at få noget kreativitet frem. For nogle handler det om at tage ud og rejse. For andre er det mere et spørgsmål om at ændre noget i hverdagen.

Hos slivern.dk kan du finde inspiration til, hvordan du lader kreativiteten komme til udtryk gennem eksempelvis glasarbejde. Det kan være, du gerne vil have en ny hobby, hvor du bruger dig selv mere. For nogle handler det eksempelvis om at udrette noget kreativt. Det kan sagtens bare være til ren fornøjelse, men som man får glæde ved.

Hvis man ikke føler sig kreativ, så skal man arbejde for at finde det kreative frem. Det nytter ikke noget, at man sætter sig og venter på det. Kreativitet er nemlig noget, man kan træne, som med alle andre ting. Hvis man aldrig har malet før, kan man sagtens give sig i kast med det, selvom det er svært i starten.

Flyt dit fokus

Hvis man skal ændre sit liv til det bedre, handler det også ofte om at flytte sit fokus. Det er lettere sagt end gjort, for hvis man er i en ond spiral, er det svært at komme ud af den. Derfor skal man heller ikke bilde sig selv ind, at man bare fra den ene dag til den anden ændrer alt.

Det fungerer typisk bedre, hvis man tager nogle små steps i den rigtige retning. Måske fokuserer man på, at man skal rose sig selv et par gange dagligt. Man skal måske også huske at hjælpe andre hver dag. Det kan være små ting, som giver humøret og selvtilliden et boost. Pludselig bliver det en naturlig del af hverdagen, man ikke tænker over, fordi man har flyttet sit fokus.