3 gode julegaver til din hest

Julen er en dejlig tid for alle os mennesker. Men dyrene skal også have det godt. Har du en hest? Hvorfor så ikke forkæle den med en julegave, når det er juleaften? Der findes en masse forskelligt lækkert heste udstyr, som du kan give i gave til din elskede hest. Det er en god måde at sige tak til hesten for alle de dejlige stunder, som I har sammen.

Køb en flot ny grime til din hest

Du kan vælge at give din hest en flot ny grime, så den ser smart ud. Grimen kan for eksempel være lidt ekstravagant med blødt plys og rhinsten. Med sådan en grime kan du helt sikkert stolt trække af sted med din hest, når den skal ind og ud af folden.  

En fluemaske er altid et godt køb

Hvis fluer og insekter generer din hest om sommeren, kan du give den en fluemaske til jul. Giver du din hest en fluemaske, er den klar til at gå sommeren i møde uden at skulle ryste hovedet hele tiden for at få de irriterende dyr væk. Der findes blandt andet fluemasker til heste med blødt fleece indvendigt, fluemasker med et hul til pandelokken eller fluemasker forsynet med ører.

Giv din hest hø på en anden måde

Ønsker du at aktivere din hest på en anden måde, når den skal have hø? Så kan du kigge nærmere på en Hay Play ball. Med sådan en bold får hesten en helt naturlig græsningsposition, når den skal have hø. Bolden har flade sider således, at den kan skubbes rundt, men ikke triller væk hele tiden.