3 nemme måder at spare penge i hverdagen

Synes du at du mangler lidt råderum i forhold til din økonomi i dagligdagen? De fleste mennesker har ofte mange faste udgifter i løbet af måneden, men har du taget et godt kig på dine, og overvejet om der måske er nogle steder, hvor der er mulighed for at spare lidt penge? Måske kan du få det bedste bredbånd billigere end det du giver nu, og måske laver du for mange impulskøb? Du får her tre gode råd til hvordan du kan spare lidt penge i hverdagen, og på den måde få råd til lidt mere sjov.  

Tjek dine abonnementer 

De fleste har abonnementer på internet, streaming tjenester og mobiltelefon, og det kan hurtigt løbe op i mange penge. Der kan dog være mange penge at spare ved at undersøge, om det mon er det billigste abonnement du har, eller om der er andre som passer bedre til dit forbrug og generelle behov. Kig eksempelvis efter det billigste og bedste bredbånd, så du ikke smider flere penge end nødvendigt efter det bedste bredbånd. Se også om du kan nøjes med et mindre antal streaming tjenester, eller om du måske kan dele nogle af dem du allerede har, med en ven eller et familiemedlem, så i begge kan spare nogle penge. 

Få styr på indkøb 

Det kan hurtigt løbe op, hvis du er ude at købe ind flere gange om ugen. Køber du ind på tom mave, ryger der oftest også endnu flere varer i kurven, end du egentlig skal bruge. En god idé kan være at kigge i de forskellige tilbudsaviser og så lave en indkøbsliste efter dem. Vælg eventuelt én dag om ugen, hvor du går på indkøbstur. På den måde bliver du kun fristet af butikkernes tilbud på slik, kage og alle de andre ting du egentlig ikke skal bruge, én gang om ugen, frem for flere. 

Tjek dine forsikringer 

Om du kun har ulykkes- og indboforsikring, eller også sidder inde med bil-, rejse- og diverse andre forsikringer, kan der være mange penge at spare her. Brug en eftermiddag på at indhente tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber, og se om ikke der er nogen der kan gøre det bedre og billigere end der hvor du har nu. Der kan være stor prisforskel hos de forskellige forsikringsselskaber. Husk at tjekke efter om du har mulighed for at få billigere forsikringer gennem din bank, fagforening eller a-kasse. Her er ofte mange penge at spare, og du kan nemt få samlet alle dine forsikringer det samme sted.