3 råd til at gøre livet i soveværelset endnu bedre

 

Det, der sker i soveværelset, er en vigtig del af vores liv – og her taler vi selvfølgelig ikke om, når du sover. For langt de fleste spiller sensualitet en stor rolle for, hvem vi er, og hvordan vi trives, og derfor er det også vigtigt at arbejde på at få livet i soveværelset til at spille.

 

Der er nogen, der siger, at dem vi er i soveværelset, er vi også i livet. Det kan man selvfølgelig tage med et gran salt og forstå, som man vil. Ikke desto mindre er det ofte et vigtigt tema i livet, og der er god grund til at udvikle og optimere det. Der er mange måder at gøre det på, og hvis du har brug for inspiration, får du 3 råd her!

1. Øv dig i komme ned i kroppen

Der er ikke nogen vej udenom kroppen, når man skal nyde dens sanser og sensuelle oplevelser. Derfor starter et godt liv i soveværelset også med et godt forhold til kroppen. Det er en fordel, at man er glad for den og synes, at den ser godt ud. Men vigtigst er det faktisk, at man forstår at være til stede i den og slippe tankerne.

 

Det kan du øve dig i på mange forskellige måder. Sport kan være en måde at øve sig i at være til stede i kroppen på. Det kan også være gennem aktive meditationer såsom gåture i naturen. Prøv at undgå at være alt for meget oppe i hovedet – mærk i stedet vejen under fodsålerne og giv opmærksomheden til dit åndedræt.

2. Aflær skammen

Der er meget skam og tabuisering omkring seksualitet, også i vores moderne verden. Derfor kan det godt betale sig at bruge noget tid på at aflære sig disse unødvendige følelser af skam og skyld. Prøv at blive opmærksom på, hvor og hvordan du oplever det.

 

Måske har du en skjult overbevisning om, at seksualitet er farligt? Måske holder du dig selv tilbage for at lege, udtrykke dig og eksperimentere, fordi du forbinder seksualitet med noget forbudt og forkert? Først når du er bevidst om dine overbevisninger, kan du begynde at arbejde på at ændre dem.

3. Vær ikke bange for at eksperimentere

Når du har fået styr på den værste del af skammen, bliver der meget mere plads til at have det sjovt. Nu er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan du kan udfolde dig i soveværelset. Du kan med fordel eksperimentere lidt for at lære dig selv at kende.

 

Det kan man gøre i mange forskellige grader, alt efter hvad man er komfortabel med. For nogle kan det være at bringe legetøj eller frækt undertøj med ind i sengen. For andre kan det være en erotisk nuru massage eller et kinky rollespil.