3 tips til den hyggelige bolig

Hygge er et ord, der i høj grad kendetegner Danmark og Skandinavien. Der er noget så specielt over den måde vi lever og indretter på, at andre lande også er begyndt at få øjnene op for den hyggelige skandinaviske livsstil. Selvom man nærmest kan få den tanke, at hygge er direkte indlejret i vores DNA, så kan det alligevel godt blive nødvendigt at gøre en ekstra indsats for at dyrke hyggen i hverdagen. Her får du tre tips til, hvordan du kan skabe en hyggelig bolig.

Figurer fra Medusa Copenhagen

Hvis der er noget, der for alvor kan gøre din bolig hyggelig, så er det alle de fine ting, du kan købe fra Medusa Copenhagen. Mærket har eksisteret siden 1997, og det er Maj-Britt og Rie Bidstrup, der står bag. Hos Medusa Copenhagen kan du købe de mest finurlige ting til boligen, for eksempel soldater, flag og fødselsdagslys. Shop de skønne figurer fra Medusa Copenhagen og oplev dit hjem på en helt ny måde.

Puder og tæpper

Mange hyggelige hjem er kendetegnet ved, at der ikke er sparet på puder og tæpper. Det ser for det første rigtig pænt ud, og de fleste kan vist også skrive under på, at der er få ting så hyggelige som at svøbe sig ind i et dejligt varmt tæppe. Der findes heldigvis også puder og tæpper i så godt som alle farver og former, så du kan udvælge det, der passer allerbedst ind i dit hjem.

Billeder på væggene

Hvis du gerne vil dyrke hyggen, så kan noget så simpelt som et par billeder på væggen gøre underværker. Det betyder sådan set ikke så meget, om det er kunstværker eller fotografier, så længe du selv er glad for dem. Forskellige billeder kan også være en rigtig god måde at vise gæster noget om, hvem I er som familie.