4 ting du skal have styr på, inden du flytter hjemmefra første gang

Det kan være, at du er kommet ind på drømmestudiet til vinterstart. Det kan være, at du trænger til en ny begyndelse. Det kan være, at du er ved at være lidt træt af mor og far og derfor gerne vil prøve noget nyt. Uanset hvad grunden måtte være, så skal du måske snart flytte hjemmefra for første gang. Det kan være en uoverskuelig proces, og der er mange ting, du skal holde styr på. Der er mange ting, man skal have ordnet i forbindelse med en flytning såsom, forsikring, køb af møbler, selve flytningen og meget meget mere. Derfor glemmer man også nogle gange de ‘små ting’, som man skal have styr på. Derfor har vi lavet denne lille liste med fire ting, som du også skal huske at købe.

Rengøringsartikler

Det første, du skal huske, er rengøringsartikler. Vi mener rengøringsmidler, klude, ting til gulvvask, osv. Det er ting, som du måske kan glemme at købe, men du vil få brug for dem før eller siden. Lejligheden forbliver jo ikke ren af sig selv – selvom vi også ville ønske det, så sker det bare ikke.

Opvasketing

Det er måske ikke alle lejligheder, hvor der er brug for det. Men det kan være, at du får brug for ting til at vaske op i hånden. Der er nemlig en del lejligheder, hvor der ikke er opvaskemaskine. Så hvis du skal vaske op i hånden, skal du have styr på børste, balje, noget til at dække bordet for vand og svampe eller børster. 

Hvis du derimod har en opvaskemaskine, skal du huske at have styr på en masse af de der små tabs til den.

Ting til tøjvask

Udflytning er lig med, at du selv skal til at vaske tøj. Derfor skal du huske at handle skyllemiddel, vaskepulver, måske klude der tager farven, osv. Hvis du skal bo et sted, hvor der er vaskekælder, er det også en smart ide at have en pose til tøjet, så du kan fragte det op og ned.

Tøjstativ

Og når du så har vasket tøjet, skal du jo have det hængt op. Det kan du bare ikke på en smart tøjsnor som hjemme ved mor og far. Derfor skal du også huske at have styr på et tøjstativ.

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste. Det er måske ikke de fedeste ting at skulle handle ind, men de er nødvendige, når man bor i lejlighed.