At vælge de rigtige gardiner

Der er mange typer af gardiner derude. Dem der lukker alt lys ude, de helt tynde og æstetisk smukke og dem som kan lidt af det hele. Et populært valg til stuens store vinduer er lamelgardinet. De lange vertikale lameller, kan åbne stuen op og giver dig mulighed for at justere lysindtaget, så det passer til humøret.

Flotte gardiner behøver ikke at være dyre

Trods lamelgardinets elegante udseende, behøver det faktisk ikke koste det hvide ud af øjnene. Der findes en stil og et prisleje til enhver smag, og det kan ovenikøbet lade sig gøre at se sortimentet i dit eget hjem. Lyder det spændende, kan du se lamelgardiner her.

Det kan være god idé at få hjælp af nogen, som kan det der med gardiner og ved at ringe efter en gardinbus, er man godt på vej til at finde det helt rigtige gardin i første hug.

Lamelgardiner kan godt være svære at hænge op, og bredden og højden på vinduet har stor betydning, når man skal vælge det rigtige gardin, så en hjælpende hånd er ikke den værste ting. Til gengæld bliver resultatet ofte meget tilfredsstillende.

Det smarte ved et lamelgardin er muligheden for at skabe variationen i lysindfaldet.

Et alsidigt gardin

Et lamelgardin ser godt ud på en lang række vinduer og kan give lidt ekstra finesse i stuen, men den helt store force ved et lamelgardin er og bliver muligheden for at kunne variere mængden af lys. I modsætning til f.eks. et klassisk rullegardin, kan man på de fleste lamelgardiner justere lamellerne, så de giver den helt rigtige belysning. Og hvis man vil have maksimalt lys, kan man med lethed bare trække hele gardinet fra og lade solens stråler strømme ind i lokalet. Lamelgardinet er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik, og kan give din stue en elegant og rummelig fornemmelse.