Bedre liv med bedre belysning

Den rette belysning er altafgørende for at skabe en behagelig stemning i hjemmet – og hertil skal du bruge mange flere lamper, end du tror. Få gode råd og tips til at indrette dit hjem med lamper fra House Doctor, der både forhandler skulpturelle, dekorative og praktiske lamper i en perfekt kombination. House Doctor lamperne er blandt de mest populære i 2020, så en investering i en lampe herfra, er med god grund, men fuldend dine rum med belysning ud fra disse gode råd, og find ud af hvordan du klogest kan benytte dine lamper i din indretning. 

House Doctor – nordisk design i topklasse

House Doctor har et solidt brand i interiørbranchen og står for nordisk design i topklasse. Med House Doctor finder du produkter til hele boligen, heriblandt lamper og belysning. Ved at investere i belysning fra House Doctor, investerer du ydermere i design i høj kvalitet, som passer perfekt ind i de danske hjem. Kreativitet og respekt for design er kerneværdier hos danske House Doctor, og netop kreativiteten er en strategi der indeholder, at House Doctor ikke blot designer én type af produkter – men derimod et stort udvalg af produkter til hele boligen. 

Gode tips til belysning

Få gode tips til lamper her på siden. De gode tips kan omhandle alt fra placering af dine lamper til effekten ved at kombinere flere forskellige typer af lamper. Læs mere om de gode råd nedenfor:

 

  • Placering af lamper – tænk over, at det er bedre at have mange mindre lamper i forskellige hjørner og afkroge frem for udelukkende én stor i loftet, når du skal placere lamper i dit hjem. Brug kun loftsbelysning i midten af rummet og supplér ellers med andre lyskilder, så du kun behøver at tænde loftslampen, når du har brug for det. Ligeledes fungerer det godt at placere dine lamper utraditionelle steder, så de har en overraskende funktion i dit hjem. Disse placeringer kunne eksempelvis være på en mindre hylde, ovenpå et skab eller midt i en bogreol. 
  • Flere typer af lamper – bord-, væg-, loft- og gulvlamper er alle forskellige typer af lamper. Sørg for at have flere forskellige, så du har belysning i alle niveauer. Det skaber et godt miks af forskellige typer belysning, samt variation i udtrykket i dit hjem.
  • Miks gerne farver og form – Miks gerne mellem enkle, klassiske lamper og mere farverige og skulpturelle lamper, som tilsammen understreger din stil. 
  • Supplér med blødt lys – Hvis du arbejder hjemmefra og derfor har et hjemmekontor, så få belysningen til at blive en naturlig del af dit hjem. Sørg derfor for, ikke kun at have praktisk arbejdslys, men supplér ligeledes med blødt lys der skaber stemning.
  • Husk at flytte rundt på lamperne indimellem – Hvis du er stor fan af at rykke rundt i dit hjem indimellem, så glem ikke at flytte lamperne i din omrokering. Belysning kan være det mest fleksible at flytte rundt på, og samtidig passer den ind i de fleste rum. Det vil gøre en bemærkelsesværdig forskel, du måske ikke havde tænkt over til at starte med.