Blomster giver glæde

Blomster giver glæde – det er faktisk videnskabeligt bevist. Det er kke kun når vi giver en person, vi elsker en flot buket eller måske selv modtager en lækker buket, at vi bliver glade. Vi bliver også glade, når vi ser blomsterne i naturen rundt omkring os – i vores hjem, i vores haver, rundt omkring i vejsider og i byerne. Blomster skaber nemlig en kemisk reaktion i vores hjerner, som gør os glade. Vores hjerner udløser nemlig hormonet oxytocin, også kendt som kærlighedshormonet, og det er med til at skabe en følelse af tillid, velvære og tilknytning. Blomster har derudover også en beroligende effekt, og de skaber ro i vores hjerte, sind og sjæl.

Blomster er vigtige på arbejdspladsen og i byen

Der findes mennesker, som stadig bor i grønne omgivelser, og som til dagligt ser naturen og alle dens vidundere, men der er også mange, som er nødt til at bo i byen – asfaltjunglen – og som derfor ikke får naturen ind på samme måde. Blomster har så mange fordele, og det er derfor vigtigt, at der forefindes blomster på bl.a. arbejdspladsen og rundt omkring i byen, så alle kan drage fordel af dem – ikke kun dem, der er så heldige at bo ude i naturen. Men hvordan får man blomster ind i byen? Det er her Byblomst kommer ind i billedet.

Byblomst giver glæde igennem blomster

Byblomst er en virksomhed lokaliseret i Horsens, som ved, hvad blomster kan gøre for os. De har stor interesse i planter og ved, hvordan man skaber dynamiske og smukke blomstrende anlæg, som skaber glæder i både vejsider og midt i byen. Deres mission er at skabe blomstrende anlæg over alt i byerne, så vi hele tiden er omringet af natur – og ikke kun når vi er ude på landet. Det er nemlig i høj grad byerne, der bliver mere og mere bebyggede og dermed mangler planter – og det er det, Byblomst ønsker at modvirke med deres smukke, hjemmebryggede stauder.

Vil du vide mere om Byblomst og hvad de kan gøre for dig, så kan du læse meget mere på deres hjemmeside lige her.