Byg et nyt typehus og få mere plads i hverdagen

Står du netop på tærsklen til at skulle købe ny bolig? Det er en stor beslutning at investere i fast ejendom, og derfor er det også vigtigt, at du finder en bolig, som passer til dine unikke behov og krav i hverdagen. Det og meget mere kan du få med en splinterny funkisvilla, som du kan tilpasse efter dine individuelle ønsker.

En funkisvilla er en helt bestemt kategori inden for huse. Navnet kommer af ordet funktionalisme, som er en betegnelse for en tidsalder inden for arkitekturen, der bærer præg af et minimalistisk design med fladt tag og lige linjer hele vejen igennem. Ofte er der også store vinduespartier, der sikrer et rigtig godt lysindfald året rundt.

Sådan bygger du den optimale funkisvilla

Der er mange fordele ved at bygge et helt nyt typehus fra bunden. Selvom husene er færdige projekter, så er der stadig mange valg, du skal træffe, inden du går i gang med dit byggeprojekt:

  • Antal kvadratmeter – først og fremmest må du tage stilling til, hvor mange kvadratmeter, du har behov for. Fordelen ved en funkisvilla er, at der er høj funktionalitet og optimal udnyttelse af arealet, så du slipper for irriterende spildplads.

  • Materialevalg – du kan vælge imellem flere forskellige materialer til både den indvendige og udvendige del af huset.

  • Carport eller ej – tag stilling til om du ønsker en carport i forlængelse af huset – og skal der være plads til en eller to biler?

Vælg imellem flere typehuse

Der findes et væld af forskellige typehuse, som du kan vælge at bygge som en moderne funkisvilla. Du kan bl.a. vælge imellem vinkelhuse, knækhuse, H-huse og mange andre projekter, der hver især har sine fordele og ulemper. Kontakt din nærmeste forhandler for at blive klogere på de mange muligheder, der venter foran dig.