Derfor bør du flexlease en bil

Prøv at lukke øjnene og forestil dig, at du sidder bag rattet i din absolutte yndlingsbil. Den med de flotteste fælge, den stærkeste motor og den helt rigtige farve. Det er en ret fed følelse, ikke? Den gode nyhed er heldigvis også, at den bil godt kan blive din. Du viger måske tilbage ved tanken om at skulle betale en uoverskuelig mængde penge, men hvis du bærer dig fornuftigt ad, behøver det faktisk slet ikke at være sådan. Hvis du anskaffer dig en bil gennem flexleasing, kan du nemlig betale afgifterne stille og roligt, så du slipper for at stå med en enorm regning fra dag ét.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing adskiller sig fra traditionel leasing på et meget afgørende punkt. Du er måske vant til, at registreringsafgiften på bilen skal betales i et hug, men sådan er det ikke med flexleasing. Nej, her har du i stedet mulighed for at betale afgiften over tid og på den måde slippe for en kæmpe udgift, så snart du begynder din leasingperiode. Det er altså en stor fordel, som kan gøre det muligt for dig at køre i biler, du ellers aldrig ville have haft adgang til. Flexleasing er din mulighed for at opfylde dine bildrømme, og den må du endelig ikke lade gå til spilde.

Forpligtelser når du flexleaser

Flexleasing står for frihed, men der er alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du går ud og leaser din første bil. For det første er det vigtigt at huske, at du selv skal sælge bilen videre eller beholde den, når leasingperioden er ophørt. Den tilhører ikke længere leasingselskabet, men er dit ansvar. For det andet er det også dig, der skal sørge for at sende bilen til eftersyn og reparere eventuelle skader undervejs, såfremt det skulle blive nødvendigt.