Det bedste udstyr til haveprojektet

Et haveprojekt skiller sig på flere måder ud fra andre projekter i boligen, og det kan særligt ses på det udstyr, der skal bruges til at komme igennem et projekt i haven. Så selvom I før har klaret jer igennem boligprojekter, er det ikke sikkert, at I har det rigtige udstyr til dette lidt anderledes projekt. Selvfølgelig kommer det nødvendige udstyr an på, hvilket projekt der skal laves i haven – men herunder kan du få nogle generelle tips til brugbart udstyr under et haveprojekt.

Forskellige typer save

Når du skal klare et projekt i haven, er det som regel positivt, hvis du har mulighed for at kunne skære grene og buske ned, der er vokset vildt og har fået deres eget liv. Alt efter hvad det er, du skal skære ned, er der nogle forskellige save, der virker bedst. Det kan være en god ide lige at undersøge inden, hvis du allerede på det tidspunkt ved, hvad du skal til at skære ned i haven.

Traktorfræser

Hvis dit boligprojekt involverer at skal have sået nyt græs, vil du senere hen takke dig selv, hvis du vælger at få fat i en traktorfræser til dit arbejde. På den måde kan du meget lettere forberede jorden på at skulle klare en ny omgang græs. F.eks. skubber en stennedlægningsfræser stenene ned under det øverste lag jord, så dit nye græs får bedre forhold. En sådan traktorfræser kan du finde lige her.

Stige eller lignende

Under arbejdet i haven kan det godt blive nødvendigt at komme lidt op i højden, enten fordi du skal bruge et bedre overblik, eller fordi du skal op og arbejde i træerne og have skåret noget til. Så er det en god ide at have en sikker stige, der giver dig de bedste muligheder for at gøre dette.