Dette kan du købe i mandelgave

I forbindelse med en afholdelse af juleaften er der en masse opgaver. Nogen skal sørge for kødet. Andre skal sørge for noget salat. Og så er der også altid nogen, der skal sørge for, at der er købt en mandelgave til mandelspillet.

Umiddelbart lyder det som en nem opgave, hvis man sammenligner det med f.eks. at skulle stå for at servere en perfekt flæskesteg eller at skulle diske op med en masse brune kartofler – men sådan er det ikke. At skulle sørge for mandelgaven kan rent faktisk godt være en svær opgave.

Det kan være svært at skulle finde sådan en lille gave, som hverken er for meget eller for lidt. Ofte vil man også gerne have, at det er en lille smule sjov mandelgave, hvilket blot gør opgaven endnu sværere.

Det er de færreste forsamlinger til juleaften, der kun består af voksne mennesker. Langt de fleste har også nogle børn siddende med om bordet. Der skal naturligvis også være en gave til dem. Også dette komplicerer opgaven en smule. Nu skal man ikke bare finde en slags gave. Nej, nu skal man finde flere slags gaver.

I det næste afsnit, får du tre eksempler på, hvad man kunne købe i mandelgave. Du kan i øvrigt blive klogere på alt om mandelgaver på https://mandelgaver.dk/.

Tre forskellige mandelgaver

  1. Udklædning

Det første eksempel på en god mandelgave er udklædning. Det giver sig selv, at det er et af de forslag, man kan benytte sig af, hvis der er børn med i forsamlingen. Udklædning er som oftest ikke helt vildt dyrt, og så er det bare en sjov gave.

Det er en gave, som man rent faktisk godt kan bruge, og så kan man ovenikøbet få en smule sjov ud af det, hvis gavevinderen vælger at tage udklædningen i brug midt på aftenen.

Dog skal man, hvis man vælger at købe udklædning, være opmærksom på, at det skal være noget udklædning, som passer til de køn, der er med til mandelspillet – alt andet vil ikke give mening.

  1. Skrabekalender

En anden god gave, man kunne købe som mandelgave er en skrabekalender. Hvor det første eksempel mest var rettet mod det yngre publikum, er dette eksempel mere rettet mod det ældre publikum.

En skrabekalender er igen ikke verdens dyreste gave, og det er også noget, der kan være garant for en omgang godt humør i løbet af aftenen.

Hvis modtageren af gaven vælger at skrabe den midt på aftenen, kan man godt se frem til en spændingsfuld stemning med god energi.

  1. Slik og søde sager

En gave, som man aldrig går galt i byen med, det er, hvis man vælger at købe slik og søde sager. Det kan både gå til voksne såvel som børn, og det er generelt bare en gave, som alle tager imod med kyshånd.

Det er noget, som man kan vælge at dele ud af i løbet af aftenen, hvis man vinder, eller man kan vælge at tage det med hjem selv – det er ens egen beslutning.