Er du på udkig efter bæredygtige tekstiler til dig og din familie?

dansk natur

HUMDAKIN er en dansk virksomhed, som tilbyder produkter inspireret af de danske skove og kyster. Her finder du et bredt udvalg af miljøvenlige og økologiske tekstiler til badeværelset, køkkenet eller hjemmet som helhed.

Plej din hud på den bedst tænkelige måde ved at have strikkede økologiske bomulds håndklæder til at pryde dit hjem. Håndklæderne er lavet i bæredygtige materialer og findes i mange forskellige farver, så der er mulighed for at finde lige den farve som passer ind i stilen på badeværelset eller i køkkenet.

Bæredygtige tekstiler er bløde mod huden og giver et pænt og moderne look i hjemmet. Men det er ikke kun godt mod huden og som et pænt element i hjemmet, du sikrer også planetens tilstedeværelse ved at tænke i bæredygtige baner.

Bæredygtig livsstil ses i større omfang 

I dag mere end nogensinde er det vigtigt at tænke miljøvenligt, når vi er ude og købe tekstiler og hudplejeprodukter. Vi skal gerne sikre de næste mange generationer en lys og sikker fremtid.

Allergivenlige og parabenfrie hudplejeprodukter lavet ud fra nordens fantastiske ingredienser giver både en behagelig og velduftende aroma i hjemmet, men produkterne er også udviklet med blik på miljøet, og er gennem hele forsyningsprocessen produceret efter høje etiske standarder. Med økologiske tekstiler og allergivenlige hudplejeprodukter er du garanteret kvalitetsholdige produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med planetens ressourcer og arbejdsforhold.