Få styr på det luksuriøse papir

Papir og kort er essentielle håndværksmaterialer. Det giver derfor mening, at der er masser af valg at tilbyde – forskellige størrelser, vægte samt masser af forskelligt farvet papir. Selvom denne sort er fantastisk med valgmuligheder, kan det være skræmmende, hvis du lige er begyndt.

Perlemor- og teksturpapir

Perlemors-kort og papir kommer i et bredt udvalg af farver (med en almindelig hvid ryg) og har en perle-lignende finish. Det er et godt valg, hvis du vil have noget med en smule mere glans end almindelig mat, men ikke ønsker at blive spejlet eller glitrende. Fordi perlemors-kort er hvidt på den ene side, er det især praktisk at folde i kortemner, da det giver dig en almindelig hvid inderside at skrive på. Tekstur papir er fremragende til at give et luksuriøst præg på dine kort. Tekstureret kort giver øjeblikkelig dybde og detaljer uden behov for prægning. Der er masser af forskellige strukturer tilgængelige, men måske den mest populære er lædereffekt, silke væv og hammer. Lædereffekt er markeret med at fuske krækninger, der ligner de naturligt forekommende folder i læder. Silkweave er subtilt struktureret med et trådmønster, der efterligner rå silke eller linned.

Vellum papir

Intet siger luksuskort som et ark med vellum. Vellum er tynd og delikat og tilføjer et strejf af klasse til ethvert kort. Det er kortet, der svarer til den tomme side inde i forsiden af en indbundet bog – der for at give en følelse af lejlighed og få den til at føles lidt mere speciel. Af denne grund er det et særligt populært valg til bryllupsinvitationer. Da vellum er gennemgang, skal du enten bruge vellumklæbende eller vellumlimepunkter, der er praktisk taget usynlige, eller vedhæfte det uden lim, f.eks. Ved hjælp af brads eller eyelets. Dette vil undgå grimme mørke limklatter eller linjer, der viser sig igennem.