Find det bedste køkkengrej

Køkkenværktøjer og redskaber bruges til tilberedning, bagning, madlavning og generelt til hjælp til en række forskellige opgaver i køkkenet. Ud over at være praktiske er værktøjer og redskaber nu designet til at være stilfulde, tilpasses et mærke eller sortiment i dit hjem. Disse værktøjer er tilpasset og forbedret i årenes løb for at gøre den mest krævende opgave lettere og hurtigere med minimal rod og spild, og du kan købe det lige her hos gastrobutikken.dk. At vide, hvad et værktøj er til og få mest muligt ud af det, er ned til viden og know-how. Vi håber at kaste lys over disse spørgsmål her er vores køkkenredskaber og købsguide til redskaber.

Værktøjer og redskaber

Et æble- eller frugtcorer er designet til at skære igennem frugt, fjerne kernen og pips i ét stykke. Nogle af disse kororer ligner en kniv, i stedet for et blad er der et cylindrisk skæreblad, der skal gå gennem midten af ​​frugten. Andre kororer er designet til at kerne og skære frugten på én gang. Disse vil være fladere i design med håndtag til at anvende nedadtryk på de lodrette klinger til kerne og skive i en gang sømløs handling. Smørværktøjer til brug med smør inkluderer smørruller til at skabe dekorative krøller med smør og smørpadler og kerner til at lave dit eget smør derhjemme.

De små men uundværlige redskaber

Can openers varierer fra håndholdte manuelle modeller til fuldautomatiske elektriske modeller. Åbneren er fastgjort til dåsen og skarpe roterende hjul åbner dåsen pænt. De fleste moderne dåseåbnere tager hele toppen fra dåsen, hvilket efterlader en relativt sikker kant, skønt der altid skal udvises omhu, når du åbner og fjerner låg. Carving gafler bruges til at hjælpe med udskæring af varmt og koldt kød. De er designet med lange, skarpe stænger til sikkert at holde kødet på plads under udskæring og skal have et stærkt og solidt håndtag.