Giv beboerne et bedre liv

Som ejendomsadministrator er det faktisk relativt let at give sine mange lejere et bedre liv. Det er nemlig små ting, der kan gøre en stor forskel for de mange mennesker, der bor til leje i boligområder over hele landet.

Det bedste man kan gøre for sine beboere, er at sørge for, der er gode omstændigheder, så de kan leve uforstyrret.

Hvordan gør man det? F.eks. er ejendomsservice i København en løsning, der glæder de mange mennesker, der bor sammen i relativt tætpakkede boligområder her. Ejendomsservice er naturligvis en løsning, der kan anvendes i alle typer boligsammenslutninger – både de mindre og de helt store.

Derfor er ejendomsservice en sikker vinder

Ejendomsservice er først og fremmest en sikker vinder, fordi den forhindrer stridigheder hos beboerne. De fleste, som har prøvet at bo i en opgang med beboer-forpligtelser, ved, at der kan være stor forskel på det engagement som de enkelte beboere bidrager med.

Nogle vil tage opgaven meget seriøst, mens andre vil være tilbøjelige til at sløse mere. For de beboere, der yder en stor indsats, er det forfærdeligt demotiverende at stå op og se, at der ikke er passet have, fejet opgang eller ryddet sne – særligt hvis de selv kort forinden har brugt deres fritid på at løse netop disse opgaver for de andre beboere.

Resultatet bliver stridigheder og beboermøder, der kræver tilstedeværelse fra ejendomsadministratoren, hvis konflikter skal nedtrappes.

Vedligeholdelse er essentiel

De fleste boligforeninger har en tydelig vedligeholdelsesplan. Denne er essentiel, hvis man ønsker at bevare en flot bygning, hvilket naturligvis er nødvendig for at beholde sine lejer eller tiltrække nye.

Vedligeholdelsesplanen har et fast budget og angivelse af de områder, som skal vedligeholdes først. Disse er udvalgt med prioritet, så budgettet bruges, hvor det giver mest nytte.

Planen skal sikre, at området forbliver attraktivt. Er dette ikke tilfældet, så forsvinder beboerne, fordi de oplever frustrationer i deres liv, og følger de må betale dyrt for at bo et sted, der ikke giver nok igen.

Ønsker man at sikre sine beboere et bedre liv, er det med andre ord nødvendigt med professionel ejendomsservice og en tydelig vedligeholdelsesplan.