Giv dit hjem nyt liv med kunstige planter

falske planter

Kunne du også godt tænke dig et lækkert og grønt hjem, uden den konstante bagtanke om, at dine planter trænger til kærlighed? Især hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at finde tid til at passe og tage sig af en masse levende planter, som overraskende nok skal have en masse kærlighed i form af vanding, den rigtige solmængde, de rigtige temperaturer og meget mere. Derfor kan kunstige planter i stedet være løsningen for dig, som gerne vil have et lækkert hjem med en masse grønt, uden hele tiden at skulle bekymre sig om planternes velbehag.

Fordele med kunstige planter

Der er rigtig mange fordele, når det gælder en investering i kunstige planter frem for levende planter. For det første kan dine levende planter nemt dø, hvis de ikke får den rette kærlighed og pleje, hvor du her slet ikke skal bekymre sig om sådanne ting med falske planter. De skal blot tørres af for støv en gang om måneden (hvilket nogle levende planter jo også skal). Derfor er det langt nemmere på plejningsfronten med falske planter. For det andet kan kunstige planter placeres lige, hvor det passer dig, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt planten mon får den rette mængde sollys eller ej. Sollys er nemlig en vigtig faktor, når det gælder levende planter. Måske synes du, det kunne være smukt med en plante på badeværelset eller i en mørk krog i stuen. Så kan en falsk plante være redningen, der muliggør dine grønne indretningsdrømme drømme.

Hvor kan man finde realistiske falske planter henne?

Ofte ser falske planter ikke særlig realistiske ud, hvilket er en skam. Heldigvis findes der en masse gode forretninger og hjemmesider, der sælger realistiske falske planter (falske planter er også en del nemmere at købe, da de nemt kan sendes direkte til din dør, og man skal ikke bruge lang tid på at finde den bedste). For eksempel på hjemmesiden Floremos, kan du finde et imponerende sortiment af tørrede blomster, evighedsbuketter, kunstige blomster og kunstige planter, som virkelig kan pifte dit hjem op, så det virkelig ligner, at du har en grøn finger (selvom du måske hverken har evnerne eller lysten til det). Ofte kan det også være en god ide at bruge lidt ekstra penge på en smuk falsk plante, som ser ægte ud. Den holder alligevel for evigt, så hvorfor ikke bruge lidt ekstra på den?