Glæd dig selv og familien med rene vinduer

Har du også svært ved at få renset alle dine vinduer i dit hjem? Det kan nemlig være svært at opretholde skinnende vinduer i dagligdagen. Vinduerne bliver løbende udsat for vind og vejr, som tager hårdt på din facade. Derfor kan det være en god løsning med en permanent serviceaftale med en professionel vinduespudser, som kan give dit hjem det udtryk som det fortjener. For ikke nok med en skinnende facade, så er det også en langsigtet løsning, når man kigger på holdbarhed. 

Er du bosiddende i Østjylland og har brug for en hjælpende hånd til at få rengjort vinduerne i dit hjem, så kan 2 erfarne fyre fra Formarens bistå med den rette mængde erfaring og kvalitet i arbejdet. De kan tilbyde serviceaftaler i tråd med dine ønsker, så du kun betaler for den mængde, som du er interesseret i. Det er din sikkerhed for at arbejdet bliver gjort i den rette mængde og til tiden. De tilbyder vinduesvask og pudsning i Odder og omegn. 

Tips til bedst muligt at rengøre vinduer 

Det første trin i den udvendige vinduesrengøringsproces er at skrubbe glasset og arbejde i alle vinkler for at rense kanterne. Sørg for at dække hver kvadratcentimeter af glasset. Ved anvendelse af denne teknik giver det dig muligheden for straks at få gode resultater. Vi bevæger gummiskraberen vandret over glasset, men du kan også bruge lodrette streger. Hvis du arbejder lodret, skal du vende gummiskraberen for at rette overskydende vand mod det beskidte område på glasset.

Vip gummiskraberen, så kun hjørnet kommer i kontakt med glasset. Start derefter i det øverste hjørne af glasset og rengør en smal strimmel af glas fra top til bund på den ene side. Denne rene strimmel gør det lettere at starte de vandrette stokke. Anvend gerne en tør klud til at tage eventuelle områder, så hele vinduet er tørt.