Gode råd til jer, der skal giftes

Står I i den lykkelige situation, at det snart er tid til at sige ja til hinanden og sætte en ring på fingeren? Så får I her nogle råd med på vejen, når I skal sige ja til hinanden.

Det praktiske

Der kan være mange praktiske spørgsmål, som melder sig på banen i forbindelse med det at blive forlovet og sidenhen gift. Undersøg jeres muligheder eller ræk ud til professionelle til at få svar på jeres spørgsmål. Det kan fx være ægteskabserklæring, navneændring, vielsesattest, familieret og meget andet.

Hvor og hvordan skal I giftes?

Drømmer I om et kirkebryllup eller en borgerlig vielse? Det er op til jer, om det er en præst eller borgmester, som skal vie jer. Går I med en borgerlig vielse, behøver det ikke nødvendigvis at foregå på rådhuset. Hvis I får tilladelse og har mulighed for det, kan I blive gift i det fri, på jeres yndlingssted eller i forbindelse med festen.

Forventninger til bryllupsfesten

Når I skal i gang med at planlægge jeres bryllupsfest, er mange valg at tage, og det er vigtigt at finde frem til det rigtige bryllup for jer. I har måske hver især gjort jer nogle tanker og idéer til, hvordan bryllupsdagen skal forløbe, så dagen kan blive jeres. Det være sig alt lige fra budget, menu og musik til polterabend, fotografering og gæsteliste. I skal måske også på jagt efter brudekjole og jakkesæt.

I kan finde masser af inspiration til, hvordan I stiller den perfekte bryllupsfest på benene med bordplan, indbydelser, dekorationer og de fine bryllupstraditioner, som hører sig til, ved at søge på nettet og sociale medier. I kan overveje, om I skal tage kontakt til en bryllupsplanlægger, som ud fra jeres ønsker og drømme kan hjælpe med at planlægge jeres drømmebryllup.

Stort tillykke med den kommende dag!