Gode tips til at gøre flytningen så smertefri som muligt

At flytte kan godt være ret kompliceret. Der er er mange ting, der kan gå galt, og der skal ikke komme mange ting i klemme, før det bliver til et dominospil, og det hele vælter på en gang. Derfor vil det klart være at foretrække, hvis alt ved din flytning kommer til at foregår så flydende og let som muligt, for at du undgår alt for mange problemer, udskudte flyttetider og ekstra økonomiske konsekvenser.

Vær sikker på, at huset er dit

Der kan godt gå en hel del forvirring ind i en flytning, og der er rigtige mange aftaler, der skal være styr på, før din nye bolig helt officielt er din. Dette inkluderer en hel del underskrevne papirer, som er med til at sikre dig de legale rettigheder til huset – og dem er det altså vigtigt, at der er styr på. Sørg også altid for at læse det med småt, så du er sikker på, at der ikke er nogle krav til flytningen, som du ikke har været med til at aftale.

Hav det gamle hus solgt, når du flytter

Noget andet der kan være en enorm byrde, er hvis du ikke har solgt din gamle bolig, inden den nye er din – for der er ingen der har lyst til at betale husleje til to boliger på samme tid. Dette gælder dog selvfølgelig ikke, hvis du f.eks. flytter hjemmefra – det er ikke sikkert, at dine forældre ville blive super glade, hvis du solgte deres hus.

Få møblementet på plads inden flytning

Inden du flytter, kan det være en god ide at have de møbler, du skal indrette den nye bolig med – det kan være, du har fået nogle i gaver, og ellers kan du kigge efter nye møbler i nogle af de online møbelbutikker