Gør boligen klar til den dejligste sommer

På grund af det omfattende udbrud af COVID-19 i verden bliver det nok ikke i år, at du og familien kommer afsted på den store udlandsrejse i sommerferien. I skal nok snarere holde jer hjemme i Danmark og prøve at få det bedste ud af en på ingen måde ideel situation. Men hvem siger, at det behøver at blive en kedelig sommer af den grund? Der er masser af skønne ting man kan lave i Danmark, og nogle gange er en hjemmeferie lige det, man trænger til. Det kræver dog, at din bolig er gjort helt klar til sommerferien, og det kan du læse mere om i denne guide.

Få slebet gulvet

En ting, der virkelig kan gøre en forskel i boligen, er at få slebet gulvene. Selv det flotteste trægulv kan ikke holde for evigt, og det er helt normalt, at det bliver slidt og grimt at se på med årene. Gulvafslibning kan heldigvis rette op på det, så det igen bliver en fest at løbe rundt med bare tæer indenfor. Der er også god mulighed for at hyre hjælp til afslibning af gulve på Sjælland. Du kan for eksempel henvende dig hos ncgulve.dk, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning.

De små ting tæller også

Det er ikke alle, der kan finde plads i budgettet til både at slibe gulve, male, bygge om osv. Derfor er det måske en god idé, at du vælger et større projekt og herefter fokuserer på alle de små ting, der også kan gøre en forskel i din bolig. Her kommer tre idéer:

  • Hæng nye og flotte fotografier af familien op på væggene.

  • Køb nye tæpper og pude til sofaen. Du kan desuden overveje at udskifte dine gardiner.

  • Få fat i nogle flotte vaser og sørg for, at der altid er friske blomster i huset.