I disse anledninger har du behov for et Ninja Turtle kostume

Det er nok ikke lige i den almindelig hverdag, at man har allermest brug for at trække i sit Ninja Turtles kostume for at drage af sted til sofaen og se tv inden sengetid. Nej, der skal lidt mere specielle anledninger til, for at man rent faktisk får sit Ninja Turtles kostume i brug. Disse anledninger er der her eksempler på.

Et gruppekostume til sidste skoledag

Der er særligt en dag i hele livet, hvor ninja turtles kostumer er yderst relevante. Denne dag er sidste skoledag i 9. klasse. 9. klasse afsluttes jo som regel med karamelkastning og en sportskamp mod lærerne på de fleste skoler. Hvis du og dine venner ønsker at steppe det normale kostumeniveau op i år, er Ninja Turtles kostumer perfekte til jeres visioner. I kan sågar fordele Ninja Turtles kostumerne efter jeres personligheder og roller i gruppen. Leonardo kan være den ven, der er mest retfærdighedssøgende og leder gruppen. Raphael er den energiske, sjove og sommetider aggressive ven. Den festlige og fjollede ven kan klæde sig ud som Michelangelo. Til sidst kan den nørdede – måske endda IT-nørdede – ven i gruppen være Donatello.

Gør dit barn kampklar til fastelavn

En anden situation, hvortil et Ninja Turtles kostume er passende, er til fastelavn. Et barn vil uden tvivl elske at være klædt ud som en sej Ninja Turtle. Det vil desuden motivere dem endnu mere til at slå hårdt og vise sine evner frem, når der skal slås katten af tønden. Et Ninja Turtles kostume til børn er ikke svært at få fat på. Til nogle følger endda et legetøjssværd med. Med sådan et vil din søn med garanti føle sig klar til kamp og være ellevild. Hvis du og de andre forældre er forhåndsplanlæggende, kan I evt. aftale, at jeres børn kommer udklædt som hver sin Ninja Turtle.