Idéer til smarte gadgets til hjemmet

Gadget

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er du vild med gadgets til hjemmet? Så er du langt fra den eneste. Flere og flere danske hjem invaderes med digitale enheder, og den nye teknologi gør blot dine muligheder vildere og vildere. Gadgets kan for mange virke til at være unødvendige og ubrugbare ting, der blot koster mange penge. Men faktisk kan den nye teknologi være en hjælp i hjemmet, der både ser godt ud og skaber en god stemning. Men hvilke smarte gadgets kan du tilføje til dit hjem? Det giver vi dig en masse idéer til lige her.

Automatisk ventilering til badeværelset

Vi er alle klar over, at badeværelset er det ultimative sted for ophobning af fugt. Dette giver et dårligt indeklima og kan faktisk være sundhedsskadeligt, hvis det ikke håndteres rigtigt. Her kan du få gavn af en smart gadget til hjemmet i form af automatisk ventilering. Så snart den automatiske ventilering registrerer fugt, bliver vinduerne på badeværelset åbnet. Den automatiske ventilering har også indbygget regnsensor, der altså sørger for, at vinduerne lukker, hvis det regner.

Automatisk og smart styring af din bolig

Et gennemgående tema for meget af den nye teknologi er automatik. Dette gør sig også gældende i den fede gadget med automatisk styring af boligen. Her kan du bl.a. opkoble automatisk styring af lys og gardiner, samtidig med den førnævnte automatiske ventilation. Det er også muligt at opkoble alarmsystem, overvågning af kloakpumper, musik i alle rum samt lukning og åbning af garageport i sådanne systemer.

Store lamper med mulighed for hejsning og sænkning

Er der højt til loftet i din bolig, har du sikkert haft en del bøvl med rengøring af lamper og skiftning af pærer. Dette kan du dog løse ved at købe en lampe, der har en indbygget motor, som monteres i loftet. Herved kan du hejse og sænke lampen alt efter behov – og dette gør det altså noget nemmere at skifte pære og gøre lampen ren.

Lad en robotstøvsuger klare støvsugningen

En opgave, som de fleste blot ønsker overstået, er støvsugningen. Især hvis boligen består af mange kvadratmeter og etager, bliver det hurtig en lang og kedelig affære. Så hjælper det heller ikke, at der ofte er behov for støvsugning flere gange i løbet af ugen. Dog kan du købe en smart gadget, der klarer arbejdet for dig – nemlig en robotstøvsuger. Der findes efterhånden mange robotstøvsugere på markedet, og du finder dem i alverdens prisklasser.

Automatisk sovsepisker til madlavningen

Det er træls at stå og røre en masse i sovsen under madlavningen, ikke? Ikke med en automatisk sovsepisker. Den geniale gadget gør det særdeles nemt at lave sovs, da den automatisk sørger for at røre rundt. Det betyder, at du kan fortsætte din madlavningen, uden du skal bekymre dig om, at sovsen brænder på. Det må da i den grad siges at være smart og anvendeligt – selvom det umiddelbart kan lyde som en spøjs gadget.

Har du endnu ikke fået stillet din gadget-lyst – eller har du blot brug for endnu mere? Bliv klogere på mange flere gadgets her.