Indret dig smukt – og få et bedre liv

Er det din drøm at få en smuk indretning, som skaber livsglæde? Så er du ikke den eneste. Vi ønsker alle at leve et liv i de rammer, som giver os det bedste humør og skaber mest muligt glæde.

Men hvordan får vi de optimale rammer i vores eget hjem? Det kan være svært at svare på, da det er meget individuelt. Vi kan dog pege dig i en retning, hvor du kan finde svaret. Det kommer der tre gode bud på her.

Pinterest, Instagram og boligmagasiner

Hvis du søger inspiration til selv at gøre din bolig fortryllende, er der få steder, der egner sig bedre end Instagram, Pinterest eller nogle af de større boligmagasiner – som i øvrigt også har digitale profiler, hvor du også finder god inspiration.

På disse platforme finder du alt den inspiration, du kan ønske dig til både hus og have. Det er lige meget, om du ønsker at lave det perfekte køkken, børneværelse, et nyt baderum med smukke polyurethan gulve (gulvene kan fås hos Epoxy Design) eller om du skal have gang i terrassen eller haven.

Mennesker fra hele verden deler deres bedste tips og tricks, og du kan med garanti finde noget, der også passer til dine personlige præferencer – uanset om de er ærkedanske eller meget mere eksotiske.

Boligindretteren

Vil du helst ikke selv skulle stå for hverken inspiration eller det praktiske? Så kan du bestille en boligindretter. Boligindretning er meget mere end bare at flytte rundt på hjemmets møbler.

I dag handler det om, hvordan man får rummene til at fungere, hvordan man får rummene til at give ro og balance, samt hvordan man får sin personlighed ind i boligen.

Mange boligindrettere er gode til at skabe flotte forandringer i hjemmet, som giver kunden en meget bedre følelse i hjemmet, hvilket kan afspejle sig på andre områder af livet. ’

Frisk energiforsyning

Boligindretning kan foregå med flere formål. Nogle dyrker specifikt hjemmet med henblik på at få et bedre liv. Det er særligt dyrket ved Feng Shui, der dyrker glæde, helbred og stemning.

Feng Shui dyrker elementerne jord, vand, ild, træ og metal, som repræsenterer universets energi – kaldet Ch’i.

Sammenhænget mellem farver og energier er vigtige for balance i livet.