Indret dit hjem med Arne Jacobsens Ægget

Et af Arne Jacobsens mest kendte designmøbler gennem tiden er Ægget, som han designede helt tilbage i 1958. Dengang var Arne Jacobsen nemlig i gang med et stort projekt, hvor der skulle designet og fremstilles nogle yderst eksklusive møbler til Royal Hotel i København. I forlængelse med netop dette projekt designede han således både Ægget og Svanen, som hurtigt bliv både kendte og utroligt populære indenfor dansk design. Disse to designklassikere blev anerkendt for at være både nytænkende, flotte og klassiske, og er det således præcis den stil, du går efter hjemme i dit hjem, så kan du altså med stor fordel inkorporere disse møbler i din indretning. Har du dog allerede Ægget stående derhjemme, og trænger den blot til en kærlig hånd, for at kunne se ud som ny igen? Så kan du lige her få foretaget en ompolstring af Ægget.

Ægget – Arne Jacobsens verdenskendte designklassiker

En af grundende til, at blandt andet Ægget var så nytænkende og innovativ, var fordi Arne Jacobsen var den første til at anvende den præcise teknik, der blev anvendt til at fremstille Ægget. Teknikken går nemlig ud på, at lave en stol, hvis indre har en stærk skal af skum under polstringen. Således havde Arne Jacobsen nemlig mulighed for at give stolen dens helt perfekte form. Teknikken gjorde også, at stolen hurtigt blev verdenskendt, hvilket den stadig er den dag i dag. Ægget er desuden også af utroligt høj kvalitet, hvorfor den har en god lang levetid. Derfor kræver den dog stadig, ligesom alle andre møbler, en god ompolstring, hvis den skal kunne gå i arv i familien. På den måde er det altså muligt at give Ægget et helt nyt liv.

Få ompolstret Ægget og giv den et helt nyt liv

Har du således en Ægget fra Arne Jacobsen stående hjemme i dit hjem, og er du interesseret i at få foretaget en ompolstring af den, så den kan komme til at se ud som ny igen, så skal du altså blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du nemlig kunne læse alt, hvad du har brug for at vide om ompolstringen, og du vil desuden have muligheden for at kunne købe den fine designklassiker brugt, hvis ikke du allerede ejer én af slagsen.