Indretningen af dit kontor har betydning for din arbejdslyst

indretning af kontor

Vi bruger en stor del af vores liv på at arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har lyst til at komme på arbejde og har et godt arbejdsmiljø. Det får du blandt andet ved at indrette dit kontor, så det bliver et attraktivt sted for dig. Indretning gør meget for vores lyst til at være i et rum, og det gælder lige så meget kontoret som hjemmet.

Her kan du finde prissammenligninger på alle de kontorartikler og udstyr, du har brug for til dit kontor. Det er blandt andet møbler, belysning, elektronik, opbevaring og meget mere. På den måde kan du spare en masse penge og samtidig finde de bedste produkter på et sted, så du kan få dit drømmekontor.

Gode råd til indretningen af dit kontor:

Hold orden

Rod er med til at gøre os stressede og miste overblik. Derfor er det vigtigt, at du holder orden på dit kontor så du bedre kan fokusere og ikke stresser over det. Du får også bedre styr på papir og noter, når der blandt andet er orden på skrivebordet. Du kan hjælpe dig selv på vej med en papirkurv, en masse skuffer til organisering, mapper og meget mere.

Sid behageligt

Når du skal sidde ned i flere timer i streg, er det vigtigt med en god stol, som du sidder behageligt i og ikke giver dig ømme baller eller en dårlig ryg. Hvis du i længere tid sidder dårligt, kan det have konsekvenser for dit fysiske velbefindende.

Vælg den rigtige belysning

Den rigtige belysning er vigtigere end du tror på din arbejdsplads. Det forkerte lys kan give gener som for eksempel hovedpine. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket behov vi har for belysning. Så gå derfor på udkig efter den lampe, der passer bedst til dig. Selvom du har et vindue på dit kontor, har du stadig brug for en lampe, da vejret, og dermed også lyset, kan svinge meget – især i vinterperioden.

Få nogle farver ind

Farver gør dig glad, afslappet og øger din produktivitet. Så er du mest til sort/hvid, så prøv alligevel om du kan snige nogle enkelte farvede detaljer ind.