Kun fantasien sætter grænser med en glasvæg

First Floor CPH laver New Yorker inspireret indretning til det moderne hjem. Læs bl.a. om deres New Yorker glasvæg og om en smart shampoohylde til badeværelset.

Hos First Floor CPH kan du finde moderne New Yorker glasvægge lavet på eget værksted og tilpasset til dit hjem. Hvis du drømmer om en smuk glasvæg i hjemmet, som kan isolere lyd og lugt, og på den måde skabe et bedre indeklima, men lade lyset trænge direkte igennem, så er det hos dem, du skal finde det. De har mange års erfaring, og en New Yorker glasvæg bliver lavet på deres værksted med forskellige valgmuligheder inden for glas, men altid i pulverlakeret sort stål (eller rustfrit stål til fx brusekabiner). Hvis du bestiller en New Yorker glasvæg til dit hjem, så bliver den tilpasset dit hjem og installeret. Hvis du har skråvægge eller skævt gulv, så bliver der taget højde for det, og væggen bliver lavet, lige så den passer. Du kan få installeret skydedør, svingdør eller dobbeltdør i din New Yorker glasvæg, og der er mange muligheder for valg af glas. Hvis du ønsker at lave hul i en eksisterende væg i hjemmet, for at indsætte en glasvæg eller glasdør, så kan firstfloorcph.dk også klare den. Så dukker de op med murere og tømrere, og når de er færdige, står den skræddersyede New Yorker glasvæg, der hvor der før var en kedelig gipsvæg.

Tidløst badeværelsestilbehør

First Floor CPH laver også badeværelsesindretning og andre designobjekter på deres værksted. De arbejder ofte med sort stål, som er pulverlakeret, og når det handler om badeværelsesindretning, så bruger de selvfølgelig rustfrit stål. Du kan bl.a. finde en smart shampoohylde i deres sortiment, som er udført i samme stilrene og tidsløse design, som deres glasvægge. Det er et smukt designobjekt, som vil se smukt ud i din brusekabine. Det er moderne med det industrielle look, og det skyldes bl.a. hvordan man har indrettet gamle industribygninger til kunstner atelierer igennem tiden i fx New York. Med en smart shampoohylde fra firstfloorcph.dk vil du få et lækket og funktionelt designobjekt.