Øg sikkerheden i dit badeværelse

Dette indhold er sponsoreret

Daglige rutiner og gøremål i hjemmet kan for mange føles trivielle og blive taget for givet. Det gælder i mange tilfælde også rutiner, der involverer vores personlige pleje, såsom at tage et bad. For mennesker, der enten er ældre, svagelige eller lider af funktionsnedsættelse, kan sådanne kropslige gøremål imidlertid være en daglig kamp, som minder dem om deres fysiske begrænsninger. Der findes heldigvis nyttige hjælpemidler til badeværelset, og en Valiryo Body Dryer sikrer den ultimative wellness – blive blæst tør efter badet af varm luft

Kropstørring til alle slags kroppe og badeværelser

En Valiryo Body Dryer er den perfekte kombination af luksus og hjælpemiddel i ét, og sikrer tryghed og velvære på badeværelset. Produktet udgøres af lang og smal plade til væggen med 27 luftdyser, som fordeler luften, så hele din krop tørres ensartet. Pladen er formet således, at luftstrømmene både styres skråt ned mod hovedet og mod fødderne, mens resten af kroppen får luften vandret på sig. Dette sikrer, at hele kroppen mødes af de lune luftstrømme. Har du sart hud, kan du imidlertid skrue ned for temperaturen, så din hud lider mindst muligt overlast. Det er samtidigt muligt at skrue ned for luftens trykstyrke. Valiryo Body Dryer kommer i et stilrent design og findes i farverne hvid og sort.

Fordele ved kropstørring

Valiryo Body Dryer er til dig, der for eksempelvis lever med nedsat funktionsdygtighed i kroppen, som for eksempelvis lammelser, amputationer, gigt eller andre mobilitetsproblemer. Kropstørren gør, at du ikke skal risikere at falde, når du for eksempelvis står på ét ben for at tørre dine fødder. Kropstørren mindsker altså simpelthen faldrisici, hvilket giver tryghed hos mange. Derudover er kropstørren langt fra så miljøskadelig, som man kunne tro, idét man både sparer vask og tørretumbling af brugte håndklæder. Desuden tager en kropstørring kun tre minutter, og kan derfor ikke sammenlignes med en lang hårtørring.

Sådan optimerer du wellness-oplevelsen

Foruden at være et praktisk hjælpemiddel giver en Valiryo Body Dryer også fornemmelse af luksus og wellness på badeværelset. Denne følelse kan du nemt selv optimere ved at implementere små ændringer i dit badeværelsesmiljø. Duftlys sørger både for hygge og aromatisk duft på badeværelset, mens levende planter giver liv til indretningen og holder luften frisk. Sørg for at få rådgivning om badeværelsesplanter inden køb, da mange planter ikke tåler den mængde af fugt og skygge, som kendetegner de fleste badeværelser.