Sådan skaber du et rustik og feminint udtryk i din indretning

Dette indhold er sponsoreret

Synes du at dit hjem trænger til en opdatering, så er der mange måder man kan gøre det på. Først skal man finde ud af hvilke møbler man vil beholde, inden man går i gang, for man kan sagtens genbruge ens møbler og så præge dem med noget nyt og spændende. Man skal også overveje hvilken stil man ønsker at benytte sig af i ens boligindretning, om det er det rustikke udtryk med rustikke møbler eller et feminint udtryk med lyse farver og lette møbler, som man ønsker at ens hjem skal udstråle. Man kan også vælge at kombinere forskellige stilarter med hinanden, så man får skabt en blanding mellem det rustikke og det feminine, og får sat sit helt eget personlige præg på indretningen. Læs med her, og få tre gode ideer til hvordan du kan kombinere det rustikke med det feminine i din indretning.

Spisestuen

Til indretningen af spisestuen, kan man vælge et mørkt rustikt spisebord, som er lavet af træ. Dette spisebord kan man kombinere med nogle farverige stole i forskellige farver, som gul, blå og grøn, som vil passe godt sammen med det mørke fra spisebordet. På den måde får man skabt en lethed til rummet, ved at sammensætte de to stilarter med forskellige farver.

Dagligstuen

Til stuen kan man finde sig en moderne sofa i en lys og let farve, som afspejler det feminine. Dertil kan man vælge et rustik sofabord, som er lavet af træ. På den måde får man også skabt noget hygge i stue, ved at vælge et mørkere møbel i træ, som minder om når man er afsted i sommerhus. Til bordet kan man tilføje nogle stearinlys som både kan give et rustikt og feminint udtryk.  

Soveværelset

Soveværelset er et vigtigt rum, da det er et rum hvor man skal have lyst til at falde til ro i, inden man skal sove. Derfor er harmonien mellem udtrykket i rummet vigtigt. Her kunne man vælge at tilføje en rolig og feminin farve til den ene væg, som automatik er med til at få en til at slappe af. For at få sat et rustikt perspektiv til rummet, så kan man vælge en seng i en mørk farve eller et klædeskab som er lavet af et rustikt materiale, som tilføjer et råt udtryk til rummet, som vil gå godt i spænd med den feminine farve i rummet.