Sådan gør du din forhave flot

Når man kører forbi andres hus, så er det første man ser nok forhaven. Ligesom baghaven kan det være et stort arbejde at sætte den i stand. Det kan dog være super hyggeligt at få brugt noget tid i haven, hvis man er vild med den slags.

Det vil også blive rart at kunne kigge på din have, og synes, at den er flot. For at forhaven skal se pæn ud, så skal selve huset og se ordenligt ud. Hvis der er noget, der ikke ser særlig pænt ud på fronten, er det også vigtigt, at det bliver fjernet. Hvis du har problemer med dine tagrender, kan du finde blikkenslager Holstebro her.

Start med at fjerne rod og ukrudt

Når du først skal i gang med at gøre forhaven flot, skal du starte med at fjerne alt der, som ikke hører til der. Man kan tit komme til at smide ting ud i haven, hvis der ikke lige er andre steder, de kan stå. Det er en god ide at fjerne dem, før du gør andet.

På den måde er der allerede en smule flottere. Herefter skal du fjerne alt ukrudt og så videre. Det virker måske som en træls opgave, men i sidste ende vil det se meget flottere ud, hvis ukrudtet er væk.

Stil fine ting derud

Det sidste skridt når du skal gøre forhaven rigtigt flot, er lidt pynt. Du kan finde en masse fine, store blomster og plante dem derude. Du kan også fine nogle flotte krukker, som planterne kan stå i. En ting der kan være hyggelig at have i forvejen, kan være nogle haveborde og stole.

Dem kan i sidde på om sommeren udenfor – måske endda spise jeres måltider derude. På den måde får i både et nyt sted og hygge jer, men også en flot forhave.