Sådan kan du gøre din stue mere hyggelig

Langt de fleste kender følelsen af et koldt og tomt rum. Hvis dette rum er din stue, kan det måske være på tide, at du får lavet en ny indretning. Det er altid rart at komme hjem til en hyggelig stue. Én ting som mange kan sige ja til er, at en brændeovn og gaspejs skaber masser af hyggelig stemning med de dansende flammer, den dejlige varme og det bløde lys. Du kan finde masser af brændeovne og gaspejse i et pejsecenter eller på pejsen.com. Ved køb i webshoppen får du hurtig levering, behjælpelig support og billig fragt.

Møblerne

Møblerne i et rum er en stor faktor ift. hyggen. Hvis de er upersonlige, eller der mangler et møbel, vil rummet føles tomt. Stuen er samlingsrummet for hele familien, og derfor skal der naturligvis være mange siddepladser, hvor man kan slænge sig. Sørg for at vælge nogle møbler som står i kontrast til hinanden, så din stue får masser af personlighed. Puder og tæpper ved alle er et alfaomega, når det kommer til hygge. Sørg for at have nok til alle, dog ikke så mange at man ikke kan være i stuen længere. Farverne er også vigtige for hyggen. Nogle bløde farver i samme pallette eller samme nuance vil bidrage godt til stemningen.

Dekorationer

Et bart gulv er uindbydende. Dette problem kan du nemt komme af med ved at anskaffe dig et flot tæppe. For at sprede hyggen kan du også finde små søde dekorationer og planter til at stille på borde, reoler og i vindueskarme. Du kan også finde en stor plante at stille i et hjørne. Også lyset kan skabe hygge. Sørg for en masse lyskilder da det giver en speciel stemning at have mange forskellige små lys rundt omkring i rummet. Nogle søde stearinlys og en lille væglampe er gode bud på nogle lyskilder.