Sådan kan du passe på de ældre mennesker

Uanset om det er en forælder, en bedsteforælder, en slægtning, en ven eller endda os selv, kræver de nye udfordringer og ændringer, der følger med aldring, vores fleksibilitet, åbenhed for forandring og accept af en ny livsstil. I stedet for at fokusere på de negativer, vi muligvis forbinder med vores ældre år og langtidspleje (ethvert fald i sundhed, fysisk mobilitet, kognitiv evne og social isolering), er vi nødt til at tage en ikke-dømmende holdning til de naturlige ændringer, som vores kroppe har gå igennem og fokusere på, hvad vi kan gøre i vores senere år.

Hvordan fungerer motorikken?

Når du ser på, hvor godt seniorens nuværende hjem er indrettet til at yde den nødvendige støtte til daglig mobilitet, bør vi stille følgende spørgsmål:

  • Hvor godt kan du gå?

  • Kan du klatre op og ned ad trappen?

  • Kan du komme ind og ud af sengen selv?

  • Kan du selv sidde og komme ud af en stol?

Hvis de har problemer med ovenstående, er det sandsynligvis nødvendigt at bruge hjælpemidler til ældre, til at hjælpe med at bevæge sig. Som et resultat inkluderer de typer af ting, der er behov for i seniorens hjem til at rumme sådant udstyr, ændring af døråbninger (til bredere afstand) og udskiftning af dørvinger med dørhåndtagshåndtag for lettere håndtering.

Brug teknologien som fordel

Faktisk er evnen til at bo i ens hjem i vores ældre år i stedet for et plejehjem et positivt og styrkende koncept, og i denne dag og alder bliver det mere og mere et foretrukket og opnåeligt livsstilsvalg. Teknologiske fremskridt, ændringer i hjemmet, utallige plejeydelser og vores familiemedlemmers engagement og engagement gør aldring derhjemme til et realistisk mål for mange. Læs videre for at se, hvad vi kan gøre, og hvad der i øjeblikket er til rådighed for at hjælpe ældre, så de kan leve deres bedste liv derhjemme.