Samler du på gode minder?

Findes der noget mere værdifuldt end gode oplevelser og smukke minder? I Danmark har vi rigtig gode forudsætninger for at skabe skønne minder, da vi har mange fantastiske tilbud i forhold til seværdigheder og oplevelser.

Hvad end man er til kortere udflugter, dagsture eller lange ophold, så findes der utallige af muligheder.

Her kommer nogle af vores bud på oplevelser, der giver et bedre liv.

Nyhavn

Nyhavn er et populært turistmål. Netop derfor er der mange danskere, som ikke kan overskue denne destination. Det er en stor skam, for faktisk er der næppe noget mere hyggeligt, end at bevæge sig ned af Nyhavn og evt. få sig en stor is eller en kold øl. Som familie er der flotte gamle huse at se på, og en kanalrundfart kan også sagtens være en herlig oplevelse, der tilmed forsyner en med gode historiske fortællinger og fakta.

Tivoli

Er man alligevel omkring København, er den magiske forlystelsespark noget helt enestående og unikt! Tivoli har både sjove forlystelser, smukke passager og ofte også underholdning i form af live musik.

Der er rig mulighed for at få god mad eller nogle lækre snacks, og det er svært at kede sig blandt de mange, mange muligheder for at prøve karruseller, rutsjebaner og meget mere!

Har man muligheden, bør man gå Tivoli rundt, når mørket er faldet på. Det er en særdeles hyggelig oplevelse, som er lige dele flot og romantisk.

Djurs sommerland

I den modsatte ende af landet finder man Djurs Sommerland. Sommerlandet er naturligvis primært en attraktion for børnefamilier, og er man en del af en sådan, er det turen værd!

Sommerlandet er fyldt med spændende tema-lande, vilde forlystelser og også en masse gode spisemuligheder. Der er mange gode overnatningsmuligheder omkring parken, og er man der alligevel, er man tæt på den skønne jyske natur.

… Og alle de andre

Dette er blot nogle af de mange muligheder der er for gode oplevelser i Danmark. Af andre kan det nævnes: Den gamle by i Odense, Tivoli Friheden, Givskud Zoo, Løkken Strand, Egeskov Slot, Legoland, Råbjerg Mile, Grenen, Blåvand, Marselisborg Dyrehave, Møns Klint og mange andre steder.

Er I en gruppe på tur, kan I med fordel arrangere turistkørsel. Læs mere her.

God fornøjelse med at indsamle gode minder!