Sov godt om natten med den bedste seng for dig

Mangler du en ny seng, men er du usikker på, hvordan du skal finde frem til den bedste seng for dig? Der findes et hav af forskellige senge, så det kan virke svært og uoverskueligt at finde frem til den rette model. Læs med videre og få hjælp til at vælge den rette seng for dig.

Sengetype

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken type seng du ønsker. Du kan blandt andet vælge mellem en boxmadras, en elevationsseng eller en kontinentalseng. Der er fordele og ulemper ved alle sengetyper, så du bør undersøge, hvilken der passer bedst til dig.

Sengestørrelse

Når du har fundet frem til den rette sengetype, skal du tænke over, hvilken størrelse sengen skal være. Skal du have en enkeltseng, eller skal du have en dobbeltseng? Dobbeltsenge kommer i flere størrelser, så du kan vælge den bedste dobbeltseng alt efter dine ønsker og behov.

Madras

Ikke nok med at der findes forskellige sengetyper og sengestørrelser, findes der ydermere flere madrastyper. Når du skal vælge en madras, er fastheden især vigtig. Valg af fasthed afgøres ud fra din kropsvægt.

Topmadras

Du kan vælge mellem flere forskellige topmadrasser, hvorfor det er værd at kende til dine muligheder. Dette sikrer, at du ender med den topmadras, som passer bedst til dig og dine behov. Topmadrassen er den overflade, som din krop først møder, hvorfor det er vigtigt med den rette.

Design

Sidst men ikke mindst skal du overveje, hvordan din nye seng skal se ud. Sengen bør komplementere dit soveværelse og passe godt til din indretningsstil. I og med at der findes så mange valgmuligheder, vil du helt bestemt kunne finde en seng, der falder godt ind i din indretning.