Spejle tjener vidt forskellige funktioner, så vælg de rette

Spejle kan tjene flere funktioner i hjemmet, alt efter hvilket rum du placerer dem i. På badeværelset har du brug for at kunne se dig selv ordentligt, når du barberer dig eller lægger makeup. Her går dit spejl sammen med belysning om at sikre, at du ikke overser skægstubbe og rester fra bakkenbarter, og at du ikke lægger toner og eyeliner forkert, så ansigtet bliver asymmetrisk som et Picasso-maleri.

Brug spejle til at give indtryk af flere kvm

I stuen kan spejle hjælpe med at få rummet til at virke større/mere dynamisk. Det store, firkantede vægspejl er det bedste til at nå dette mål. Rammeløst bør spejlet også være, hvis du virkelig ønsker, at illusionen skal blive vellykket, og du giver gæster indtryk af, at du har mere plads at boltre dig på, end hvad der faktisk er tilfældet. Ønsker du spejle, kan du fx finde talrige inde på spejlbutikken.dk.

Tjek din stil i garderobens skydedørsspejl

Så har vi selvfølgelig også entréen og garderoben. Spejle i entréen er både til dig og gæsterne, så at du kan spejle dig på vej ud af døren, og gæsterne kan tjekke, om de ser ordentlige ud, når de er på vej ind til dig for at feste. Garderobespejle har du selvfølgelig helt for dig selv. Da sådan ét typisk har samme højde som væggen eller en skydedør, kan du se dig selv fra top til tå – er du klar til byturen?

Se detaljerne ordentligt med LED-lys i dit spejl

Spejle kan du i dag få med indbygget LED-lys, hvilket gør det nemmere at bemærke detaljer, end når du kun har loftslys – hvilket ofte er tilfældet inde på toiletter i fx ejerlejligheder og lejligheder. Ved LED-lys kan du enten få ”varmt” gulligt lys til øget hygge eller ”koldt” hvidt lys, der imiterer dagslys.