Store brands indenfor trægulve

At vælge et trægulv fra et anerkendt brand kan være en fordel både som en garanti for en vis kvalitet, men også som en sikkerhed for at virksomheden stadig er der, hvis du på et tidspunkt skulle få behov for at gøre brug af garantien, hvilket med garanti perioder fra 5 år til livstid ikke er irrelevant. Her kan du læse lidt mere om tre af de mest anerkendte brands blandt trægulve fra FlotteGulve.dk.

Haro – Tysk kvalitet og grundighed når det er bedst

Tyske Haro er en af verdens største og mest anerkendte producenter af både træ- laminat- og kork gulve og er kendetegnet af et stort udvalg af gulve i høj kvalitet.

Haro producerer de klassiske gulvformater 3-stavsparket, plankegulve og stavparketter i en række forskellige træsorter, sorteringer samt ikke mindst overfladebehandlinger.

Derfor kan du uanset din smag og indretningsstil finde det rette trægulv blandt udvalget af trægulve fra Haro.

Haro har eksisteret i mere end 150 år og lægger vægt på miljøvenlige gulvløsninger af høj kvalitet.

Tarkett – Spændende nytænkning

Tarkett’s historie startede i 1886 og er en sammenlægning af en svensk og en belgisk gulvproducent. Virksomheden har i dag afdelinger i store dele af verdenen og producerer gulve på intet mindre end 30 virksomheder på verdensplan.

Virksomheden er kendt for at producere miljøvenlige og nytænkende gulvløsninger.

Hvilket bl.a. set i den spændende nye trægulvstype fletparket, der er trægulve i dekorative mønstre. Fletparket findes i både lyse og mørke varianter samt i flere forskellige mønstre.

Dane-Wood – Danmarks førende producent

Lægger du vægt på at købe dansk, så er Dane-Wood Danmarks førende producent af trægulve. Producenten er ikke mindst kendt for sine smukke olierede plankegulve i den klassiske nordiske træsort eg. Plankegulvene fås i flere forskellige imponerende formater og størrelser.

Dane-Wood blev etableret i 2006 og leverer i dag gulve til 20 forskellige lande. Dane-Wood har egen produktion i Danmark.