Tips til at finde den helt rigtige fladskærm

Årets vigtigste fodboldkamp står for døren, og du har allerede inviteret vennerne til fodboldfest, og så står dit tv lige pludselig af. Så er gode  råd dyre.Her får du nogle tips til, hvordan du hurtigt kan finde et nyt. Der er dog lige nogle ting, som du skal forholde dig til. Hvad er dit behov? Stor og smart fladskærm?  Hvad med lydsiden og skærmopløsning? Find ud af, hvad du helt præcis gerne vil have, at dit nye tv skal kunne. Er du ligeglad med æstetik og design, men ikke vil have uoverensstemmelse med kæresten, kunne du f.eks. kigge på en Beovision fladskærm fra Bang & Olufsen® Herning. Det er utroligt smukt, elegant og tidsløs, og falder ind i de fleste hjem.

 

 Behov, krav og ønsker?

Når du skal ud og investere i et nyt tv, så er der som sagt nogle overvejelser, som du kan gøre dig, inden du går ud og lægger en masse penge på disken. Det kan være, at du går meget op i, at dit tv skal have en masse apps, funktioner og features. Find derfor ud af, hvilke, som du gerne vil have i dit nye tv. Vil du have indbygget Chromecast, eller kunne styre dit tv med stemmen? Og så er det iøvrigt også en god idé, at lave en handel med kæresten. Hvis du får lov til at bestemme alt det tekniske, så må hun bestemme, hvordan tv’et skal se ud. Om det skal være en smuk og stilren fladskærm fra  Bang & Olufsen® Herning, eller noget andet.  Det er en win-win og virker hver gang, og så er I begge glade.

 

 Skærmopløsning, HDMI og 4K

Der er mange typer tv at vælge imellem. TV’er med ambilight, som giver et indtryk af, at tv’et er større og mere behageligt, at kigge på. Hvor mange HDMI-indgange er der brug for i den nye fladskærm. Vil du. koble flere eksterne enheder til fladskærmen, som for eksempel en spillekonsol og lignende? Herudover skal du også forholde dig til skærmopløsningen på din nye fladskærm. Skal det være Full HD (1080p), UHD (4K) eller 8K? 4K er for alvor blevet den nye partner på markedet, og de fleste nye film og Tv-serier udkommer nu også i 4K gennem de fleste streamingtjenester. Hvis du vil være sikker på, at få en fladskærm, som kan håndtere markedets og fremtidens konstant udvikling og krav til optimale muligheder på tv-fronten, så kan du med fordel overveje, at investere i et 4K tv.