Tips til dig, som skal rydde ud i skabet

  Hvis man har en masse tøj, så kan det nogle gange blive lidt svært at holde styr på det hele. Måske er skabet ved at flyde helt sammen, fordi der simpelthen bare er for meget tøj derinde. Hvis du ikke skal have et større skab, så er det nok ved at være tid til at rydde lidt ud i dit tøj.

  På den måde vil du også have plads til nyt tøj – det kunne være en ny sweatshirt. Du vil også endelig komme af med noget af det tøj, som du alligevel aldrig bruger. Måske du endda vil opdage, at der ligger noget af dit yndlingstøj helt bagerst, som ellers har været væk.

  Start med at sætte det hele i bunker

  Når du skal starte på denne oprydning af skabet, kan det virke uoverskueligt. Især hvis du har meget tøj, som skal sorteres. Det kan være en god ide at lave forskellige bunker, som du kan ligge tøjet i. du kan have en bunke til bukser, en bunke til trøjer og så videre.

  Du kan også lave en bunke, som du ikke vil have mere. hvis det er noget tøj, som egentligt er i fin stand, kan du eventuelt sælge ud af det. ellers kan du give det videre til genbrugen.

  Sælg ud af dit tøj

  Hvis du bestemmer dig for at sælge lidt ud af det tøj, som er blevet sorteret fra, kan du gøre det på forskellige måder. Du kan sætte det til salg på de sociale medier. Her er der sikkert nogle, som godt kan bruge noget nyt tøj. Du kan også sælge det til ”loppemarkeder”.

  Der findes forskellige firmaer som giver mulighed for at få en stand til et stort marked, som kører året rundt. På den måde kan andre få brug af dit tøj.