Tre geniale gaveidéer til den perfekte mors dag-gave

Dette indhold er sponsoreret

 

Har du også en mor, svigermor, papmor eller en anden dejlig kvinde, som fortjener lidt ekstra på mors dag søndag d. 10. Maj? Så er du kommet til det helt rette sted – især hvis du leder efter inspiration til gaver, som ikke er den klassiske blomsterbuket, chokoladeæske eller lysestage. Her har vi nemlig samlet tre gode gaveidéer til personlige gaver til mors dag, som viser, at du har gjort dig lidt ekstra umage. 

 

Giv din mor en personlig plakat

En personlig plakat kan være en måde at hylde din mor på. Du kan vælge mellem mange forskellige slags plakater, måske et billede af dig og dine søskende, en plakat med et motiv, som du ved, at hun godt vil kunne lide, eller måske en specialdesignet plakat med billeder og gode minder, som I har haft sammen. 

 

En anden rigtig god mulighed er en plakat med typiske mor-citater. De fleste mødre kan helt sikkert være enige i, at det altså er mors plakat – og nikke genkendende til flere af citaterne. Uanset hvilken type plakat, du vælger, vil det være en gave, som skaber glæde på flere måder – både fordi den kan bringe et smil frem på din mors læber, og fordi den samtidig er et stykke interiør, som kan bruges og pynte lidt i indretningen.

 

Selvforkælelse på mange forskellige måder

Hvis du synes, at din mor fortjener lidt afslapning og tid til sig selv, er der faktisk flere måder at give lidt selvforkælelse i gave på, end bare det “typiske” gavekort til en times massage. For eksempel kan du vælge at inkludere dig selv i gaven, og give din mor en tur på spaophold på et spa-sted i Danmark eller måske Sverige eller Tyskland, hvis I sætter en hel weekend af til det.

 

Hvis budgettet til mors dag-gaven er lidt mindre, er en anden mulighed at give din mor en gavekurv med forskellige hudplejeprodukter, så I kan lave jeres eget spaophold hjemme i stuen. Fyld gavekurven med cremer, bodylotion, lækre bodyscrub, en god shampoo og hårkur, ansigtsmasker, sæbe til fodbad og alt, hvad der ellers hører sig til et hjemme-spa. Du kan også inkludere et gavekort til for eksempel matas eller en anden butik, hvor din mor selv har mulighed for at udvælge noget selvforkælelse.

 

Giv din (kvalitets)tid i gave

Der er mange måder at forkæle sin mor på. Men én ting, hun helt sikkert vil blive rigtig glad for – og sætte utroligt meget pris på – er kvalitetstid med hendes børn. Derfor er kvalitetstid altid en rigtig god idé til en mors dag-gave. Og kvalitetstid behøver ikke nødvendigvis “bare” være et besøg en søndag eftermiddag, en tur ud at spise eller en tur i biografen. Hvis man sætter lidt ekstra tid af, kan sådan en gave nemlig skabe endnu mere glæde – også på sigt. Du – og eventuelt dine søskende – kunne for eksempel tilbyde din mor en hel weekend, hvor du eller I hjælper til med et projekt i huset eller i haven. For eksempel en omgang forårsrengøring, renovering af køkkenet eller klargøring af haven.