Tripplo hjælper dig med at finde den bedste pris

Vi har alle prøvet at stå i en situation, hvor vi enten mangler nyt til garderoben eller til hjemmet. I en situation, hvor vi drømmer, ja næsten hungrer efter at komme lidt væk hjemmefra. Men disse mangler og behov stemmer ikke nødvendigvis overens med vores økonomi. Her kan Tripplo komme dig til undsætning og blive din redningsmand. Tripplo kan nemlig hjælpe dig, såfremt du ønsker rabatkoder eller rabatter til indkøb af nyt løbetøj og udstyr. Såfremt du ønsker rabatkoder til et hotelophold i ind- eller udland med din kæreste eller en god veninde. De kan også hjælpe dig, såfremt du ønsker rejsetips eller inspiration til dine fremtidige charter- og storbyferier eller kortere getaways.

Samlested for rabatter og attraktioner

Som du ved, har det, under lockdowns i forbindelse med coronapandemien, ikke kunnet lade sig gøre at shoppe fysisk i butikkerne. Derfor er internethandlen selvfølgelig steget markant. Også danskernes forbrug er steget. For mange har det syntes mere overskueligt at shoppe indkøb hjemme fra sofaen, hvorfor der også er blevet lagt mere i indkøbskurvene, end man ville have gjort såfremt man befandt sig fysisk i butikken. Derfor er det også vores anbefaling, at du undersøger, hvilke virksomheder, der gør internetshopping mere spændende og interessant for dig. Hos Tripplo kan du finde rabatkoder og tilbud til hundredvis af virksomheder og butikker, der handler online. 

Målet for de artikler og det indhold, der deles på Tripplo, er at samle gode rabatter og tilbud til forbrugeren. For de rejseglade har Tripplo samlet alle, små som store, seværdigheder og attraktioner i verdens mest populære byer, som du ikke vil glippe. Yderligere ønsker Tripplo at dele tips, tricks og andet information, der kan gøre din rejse både lettere, bedre og billigere. 

I takt med coronaens omfang stiger internethandlen

Internethandlen er steget markant, siden coronapandemien satte ind, og Tripplo sørger for, at du kan shoppe billigere løsninger, også til trods for coronaens påvirkning. De rabatkoder, der bliver delt på Tripplos hjemmeside, distribueres via de netværk som virksomhederne er tilknyttede og forbundne med. Det er yderligere de enkelte virksomheder, der selv offentliggør rabatterne. På hjemmesiden kan du finde rabatkoder til alt lige fra Lykke by Lykke til My Protein og Nike. Lige nu kan du eksempelvis få minimum 10-20 % hos CDON.com. Hvor mange rabatkoder du kan finde på deres Tripplos hjemmeside varierer meget. Både virksomhedernes egne ”ønsker” om rabatkoder samt sæsonen spiller ind på antal tilgængelige rabatkoder.