Trygge rammer giver plads til udfoldelse

kreativitet

Hvis man har styr på hjemmefronten, vil man også opleve, at man har bedre muligheder for at udfolde sig. Det er faktisk ret velkendt, at den trygge base giver energi til alt det andet, man gerne vil. Denne artikel vil kigge på, hvordan man kan sikre sig de trygge rammer, man har brug for.

Det kan eksempelvis være, at man aldrig har fået bygget den terrasse, man ønsker sig. Det går og nager, og det betyder måske, at man ikke får lavet de kreative ting, man vil. Det kan også være, man længe har drømt om en ny altan med store lyse altandøre til hjemmet. Hvis man aldrig kommer videre med projekterne, kan det virke drænende. Her er det langt bedre, at man simpelthen hanker op i sig selv og får gjort noget ved det.

Skab plads til kreativitet

Har man brug for at udfolde sig, nytter det ikke noget, at hjemmet siger det modsatte. De fleste har nok prøvet at bo et sted, hvor det nærmest tog energi væk. Det kan være meget frustrerende, men samtidig også svært at komme ud af. Derfor skal man gøre noget aktivt, hvis man gerne vil have et kreativt hjem.

Når du skal skabe plads til kreativitet, skal du først og fremmest skabe plads. Det er ret velkendt, at hvis der roder omkring en, kan man føle sig lukket inde. Det gælder også, hvis rummene er fyldt så meget op, at man nærmest ikke kan ånde.

Det lukker ned for den kreative sans, og det er selvfølgelig en skam. Hvis man i stedet sørger for at skabe noget plads i rummene, kan det give pote. På den måde får man ligesom bedre mulighed for at tænke større tanker. Man er ikke lukket inde.

Få hverdagen til at køre smurt

Hvis man skal have den rette base, skal man selvfølgelig kigge på hverdagen. Nogle går rundt og føler, at hverdagen altid bare skal overstås. Det er selvfølgelig langt fra optimalt. Det er samtidig noget, som virkelig sætter den kreative sans i bund.

Hvis man i stedet formår er få hverdagen til at køre som en positiv ting, er man nået langt. Det gør slet ikke noget, at man glæder sig til ferien eller den uge, hvor man skal ud og male. Men hvis man ikke får hverdagen til at fungere, så går man alt for meget og venter. Det er absolut det vigtigste, at man er tilpas dag efter dag.