Understrygning – den billigste løsning

Har du et gammelt hus fra 1970’erne eller 1980’erne? Så har det måske også et undertag i plast, som med tiden er begyndt at mørne? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om understrygning, som netop kan fikse dit utætte undertag. Der er nemlig rigtigt mange ældre huse i Danmark, hvis tage er opbygget med plast undertag. Dette gælder især husene fra 70’erne og 80’erne. Det kan desuden hurtigt blive en rigtig dyr omgang, hvis du skal have skiftet hele dit tag ud, hvorfor du altså med stor fordel kan vælge at få foretaget en understrygning nu og her – det er nemlig den absolut billigste løsning. Trænger dit undertag således en kærlig hånd, og ønsker du ikke at få skiftet hele dit tag ud? Så kan du lige her få et uforpligtende tilbud på en understrygning.

Beskyt dit loft mod fygesne og slagregn med en understrygning

Til en understrygning anvendes en elastisk fugemasse, som bliver opvarmet, således den kan tåle de høje temperaturer, som vi oplever om sommeren med ligeledes de lave temperaturer, vi oplever om vinteren. Et undertag af plastik kan netop ikke tåle disse temperaturudsving, hvorfor alle huse med et undertag af plastik på et tidspunkt har brug for en renovation. Derudover kan plastikken heller ikke tåle solen ultraviolette stråler, men alle dine problemer kan dog fikses med en understrygning. Understrygningen bliver, som navnet også indikerer, foretaget inde fra loftet, hvorfor du altså går under husets egentlige tag. Den fugemasse, som bliver anvendt, har en lang række gode egenskaber, og den er blandt andet utroligt holdbar. Derudover beskytter fugemassen også loftet mod, at fygesne og slagregn skulle trænge ind. Har du således et ældre hus, der har problemer med et utæt eller mørnet undertag, så vil en understrygning være det absolut bedste valg. Ikke nok med, at du får repareret alle tagets utætheder, forlænger du nemlig også levetiden af dit eksisterende tag – og hvem ønsker ikke det?

Et nyt tag koster typisk fra 1300 kr. pr. m2 alt efter, hvilke tagsten du ønsker osv. en understrygning koster blot omtrent 120 kr. pr. m2, hvorfor du altså kan spare en del penge, hvis du vælger en understrygning fremfor et helt nyt tag.