Det her ønsker din kæreste, at du skal vide inden valentinsdag

Du kan lige så godt høre det nu. Hvis din kæreste, som selvfølgelig er totalt nede på jorden og ærlig, siger, at hun ikke vil have blomster på valentinsdag – så lyver hun.

Selvfølgelig vil hun det. Det vil alle piger. I sådan en situation, kan du kun gøre én ting rigtig eller fatalt forkert. Kan du gætte, hvad det er? Det eneste rigtige du kan gøre, er at købe blomster til hende. Det eneste forkerte du kan gøre, er ikke at købe blomster til hende. Mere tydeligt kan det ikke skrives, men det er vigtigt, at budskabet går igennem.

For at imødekomme enhver google algoritme på mænd der søger: ”Skal jeg købe blomster til min kæreste på valentinsdag?” Så er svaret: Ja, ja og atter ja! Så håber vi, at dén går igennem.

Hvis du ikke køber blomster til din kæreste på valentinsdag, kan det have fatale konsekvenser. Værst er det dog, at din kæreste ikke engang kan tillade sig at være fornærmet over de manglende blomster, når hun selv har sagt: ”Det behøver du altså ikke, skat”. Og det er næsten værre end ikke at få blomsterne. Så du kan godt se, at det eneste rigtige at gøre er, at købe blomster til hende.

Ingen undtagelser

Seriøst, hvad er det værste der kan ske? At du gør din kæreste glad, viser omsorg og kærlighed? Du bør gøre det rigtige, og det ved du nu, hvad er. Køb en smuk buket valentinsdag blomster og glem ikke det søde kort, der selvfølgelig hører sig med. Har du svært ved ord, kan du få hjælp af de venlige blomsterbindere. Gør du det ikke, vil du fortryde det, og lave samme fejl næste år. Ret op nu, før det er for sent!